Beauty

Liefde in de Beautybox

De Beautybox van de maand februari staat helemaal in het teken van – hoe kan het ook anders – de liefde. Liefde staat voor extra aandacht geven aan jezelf en aan een ander. En vooral jezelf verwennen kan heel goed met deze producten! Nieuwsgierig geworden wat er deze maand inzit? Kijk dan snel verder!

De Beautybox van februari:beautybox februari

De inhoud van de box:beautybox februari

De producten op een rij. V.l.n.r.:beautybox februari

Baci- wimpers
beautybox wimpers
Deze wimpers zorgen voor een opvallende blik en dat is natuurlijk niet geheel onbelangrijk bij een date ;-). Baci is een lingerielabel, maar ze hebben nu ook een wimperlijn uitgebracht. De lijn bestaat uit 220 soorten wimpers: van basic natural tot extravagant met veren.

Prijs: vanaf €4,95 per set.

Bonacure- Schwarzkopf Professionale – Rescue Intense Leave-in Spray Treatment
beautybox haarspray

Deze haarspray is om je haar gezond, glanzend en zacht te houden. De spray geeft zwaar beschadigd haar nieuwe kracht, zonder het zwaar te maken. In de Beautybox is de spray 50 ml.

De prijs voor fullsize van 200 ml is €18,60.

Swarovski Aura – Eau de Toilette
beautybox parfum
Lekker ruiken is een must als je een spannende date hebt of gewoon lekker met je vriendje op de bank een filmpje ligt te kijken. De Aura van Swarovski zit  verpakt in een erg mooi fles met een diamant bovenop. Het luchtje kun je gebruiken voor zowel overdag, als in de avond. De geur is een mix van amber en witte musk. In de Beautybox zit het parfum verpakt in een 5 ml fles.

De prijs voor fullsize van 30 ml is €40,68.

OPI – Nagellak
beautybox nagellak
Mooi verzorgende handen maken je outfit helemaal af! De kwaliteit van de nagellak van OPI is heel goed. Het blijft namelijk een paar dagen mooi zitten en het is ook makkelijk aan te brengen. In de box vind je één van de vele kleuren. We love OPI!

De prijs is €14,25.

Superlooks- Lipstick
beautybox lippenstift
Het laatste product wat in onze Beautybox zat is deze lipstick van Superlooks. Deze longlastig lipstick heeft een samenstelling van rijke pigmenten voor een langdurige dekking. In de box vind je verschillende kleuren van deze lipstick. Lippen om te zoenen, wie wil dat nou niet? ;-).

De prijs is €11,95.

De Beautybox wordt afgesteld op jouw wensen, dus in iedere Beautybox zitten weer andere producten! Het kan dus zijn dat je deze producten vindt in jouw box:

Uncover Skincare – Moisturizer
Deze moisturizer is een milde en voedende crème en bevat alleen ingrediënten die echt iets doen voor de huid; zonder twijfel een gegarandeerde mooimaker! De prijs fullsize van 50 ml is €49,95.

Superlooks – Matte Eye Shadow
Met deze gepigmenteerde oogschaduw heb je een verleidelijke oogopslag. Je kunt het product ook nat gebruiken voor een dieper en langduriger resultaat. Prijs is €7,95.

Swede – Massage Olie
Of je nou alleen bent, net een nieuwe vlam hebt of al jaren samen bent: iedereen verdient het om regelmatig verwend te worden met een massage. De massage olie heeft verschillende smaakjes en is gemaakt van natuurlijke ingrediënten. De prijs fullsize van 50 ml is €12,95.

REE – Massage Olie
Door deze massage olie wordt de huid weer heerlijk soepel en door de verzorgende bestanddelen voedt het de huid. Daarnaast heeft de massage olie een lekkere geur. Heerlijk voor zowel alleen of samen van te genieten. De prijs fullsize van 150 ml is €11,50.

Alle producten in de Beautybox van afgelopen maand:
beautybox februari

Wil jij jezelf of een ander verwennen met een box vol beautyproducten waarvan de inhoud iedere maand weer een verrassing is? Word dan nu lid en ontvang iedere maand zo'n box. Een abonnement op de Beautybox kost €14,95 inclusief verzendkosten. Wees er snel bij voor de maart-editie!

Heb jij al de Beautybox?