Fashion

Behind the Girlscene-redactie #8

Op Girlscene.nl zie je iedere dag artikelen, nieuwtjes en winacties verschijnen. Ook weet je wel wie de redactie vormen, maar wat doen deze ladies nou eigenlijk in een week? Van alles! Zie hier wat de redactie deze week bezighield...

Op de redactie van Girlscene is al-tijd wel wat te doen! Ben je niet bezig met het schrijven van artikelen, dan beantwoord je de vele mailtjes die dagelijks binnen komen, zijn er afspraken buiten de deur, redigeren we artikelen, verzenden we pakketjes en genieten we van heel veel lekkers… Zo kunnen we nog wel even doorgaan. Want meiden, als jullie het idee hebben dat het werk van een redactrice eenvoudig en relaxt is? Alles behalve... Er zijn zelfs dagen dat we tijd tekort komen! Kijk je mee?

Danique koos dit weekend voor los haar. Waarschijnlijk ken je haar op dit moment alleen van dat leuke knotje op haar hoofd, maar deze keer föhnde ze het geheel uit. Een hele taak. Wat vinden jullie er eigenlijk van? 


Annemerel kwam zondagochtend om negen uur haar bed uit en liep zo tegen dit ontbijtje aan! Haar vriend was lekker bezig geweest en maakte scrambled eggs met zalm, croissantjes, grapefruit met gojibessen, vruchtensap en een heerlijk kopje verveine thee!

 


Ze ging dit weekend ook lekker uitwaaien op het strand van Noordwijk. En met lopen bedoelen we ook lopen. Ze is bergen zand en duinen speciaal voor paarden opgeklauterd en was op het einde van de dag dan ook bekaf!

 


Op maandag was ze nog lekker een dagje vrij en daar maakte ze gebruik van: lekkere koffie uit het eigen Nespresso-apparaat. Hmm, we waren jaloers!

 


Yes! We schreven deze week het tienduizendste artikel voor Girlscene! Dat zijn heel veel zinnen, nog meer woorden en enorm veel letters. We deden het met liefde en we zijn al bezig met de volgende tienduizend. Blijven jullie lekker meelezen? 


Annemerel had afgelopen dinsdag een presentatie van de nieuwe Clinique Chubby Sticks, deze sticks hebben intensere kleuren dan de normale Chubby Sticks.


De presentatie was bij Poptasi, de eerste macaronwinkel van Nederland. Daar moesten natuurlijk ook macarons geproefd worden...


En nog meer geproefd....


En naast proeven werden er ook zelf macarons gemaakt! Het resultaat was delicious!


En het zag er best goed uit toch?

Shoppen
Petra was afgelopen donderdag lekker een dagje vrij en ging gezellig een dagje shoppen in Haarlem met haar zus. Ze heeft flink ingeslagen!

hardloopschoenen
En ze heeft eindelijk hardloopschoenen aangeschaft! Ze is sinds twee weken begonnen met hardlopen en wilde het wel goed aanpakken. Vandaar deze hippe Nike hardloopschoenen.

coty perspresentatieDanique en Quirine zijn afgelopen donderdag naar de perspresentatie van Coty geweest. Coty is een bedrijf waar verschillende merken onder vallen waaronder Rimmel London, Sally Hansen, Guess, NYC en Miss Sporty.

cotyDe presentatie ging voornamelijk om de nieuwste nagellak van Rimmel Londen. Speciaal voor deze presentatie was er een nagelstyliste overgevlogen uit Londen. Deze man heeft samen met Kate Moss gewerkt aan de nieuwste nagellakcollectie. Hij vertelde op een hele leuke en vooral enthousiaste manier hoe we onze nagels moeten verzorgen en wat de nieuwste trends zijn. 

cotyDaarna mochten we de nieuwe producten gaan bewonderen! We konden vragen stellen; zo kregen we te horen dat het nieuwste luchtje van GUESS, GUESS Girl, bestaat uit frambozennectar, meloen, maar ook uit paradijsorchidee en lelie. De parfum ruikt heerlijk zoet, maar het heeft geen zware geur. Heerlijk! En het flesje is ook nog eens leuk. De geur is vanaf half april verkrijgbaar en voor een flesje van 30ml betaal je €33,00. 

cotyWe kregen ook een hoop producten mee naar huis. Zoals deze mooie nagellakjes van Sally Hansen. Sally Hansen belooft met deze nagellak dat de nagels minder snel splijten, dat ze sterker worden gemaakt en dat er ook een base coat inzit. Deze kleuren zijn vanaf april verkrijgbaar voor €11,99. Natuurlijk gaan wij deze nog voor jullie reviewen, net als die van Rimmel London... 

coty
Dan de nagellak waar het allemaal om draaide: de nagellak van Rimmel London by Kate Moss. Deze nagellak bevat lycra. Dit is de allereerst nagellak ooit die je een gel toplaag geeft zoals in een nagelstudio. De collectie bestaat uit maar liefst 25 kleuren en negen kleuren daarvan zijn in samenwerking met niemand minder dan Kate Moss. Je kunt ze vanaf mei kopen en de prijs is €6,99. 

cotyAls laatste kregen we ook deze producten: een bronzer van Rimmel London (waterproof) en twee mascara's: één van Rimmel London en de ander van NYC. Van de bronzer kregen we helaas geen informatie. De mascara van NYC belooft dat het zelfs de kleinste wimpers meepakt en dat je wimpers lang en gerkruld zijn. Het product is verkrijgbaar vanaf april en de prijs is €3,99. De nieuwste mascara van Rimmel bevat ook lycra. Het product belooft dat je zachte wimpers krijgt met veel volume. Je kunt het kopen vanaf april en de prijs is €11.99.

Wat hebben jullie deze week gedaan?

Nog een fijne zondag ladies & see you next week!

LOVE dit artikel
2 meiden hebben deze blog geloved