Fashion

Dit is WAAR!

Waarschijnlijk is iedereen wel bekend met het begrip ‘fairtrade’ en zijn er vast wel een aantal van jullie die de Wereldwinkel kennen. Sinds een tijd bestaat er nu ook WAAR, een winkel met eerlijke en hippe producten.

WAAR is een winkelketen die vooral fairtrade producten verkoopt, maar ze hebben bijvoorbeeld ook biologische, ecologische en gerecyclede artikelen. Het brede assortiment bestaat uit sieraden, voedingswaren, home artikelen en nog veel meer. Genoeg keuze voor iedereen. Ze verkopen er hele hippe en jonge artikelen. Je kunt hier leuke dingetjes voor jezelf kopen, maar de producten zijn ook heel geschikt als een cadeautje.

waar

Buiten dat je er dus iets moois voor jezelf kan kopen, is het ook nog eens verantwoord. Want de producenten van deze fairtrade artikelen hebben een eerlijke prijs gekregen voor hetgeen dat zij hebben geproduceerd.  Door iets bij WAAR te kopen heb jij je verantwoordelijkheid genomen voor deze wereld. Je helpt iemand anders aan de andere kant van de wereld aan een betere toekomst. Op deze manier kun je veel beter genieten van je aankoop, toch?

waar

Geluksflesjes uit Peru

waar

Tas gemaakt van afgekeurde brandslangen

waar

Fairtrade badkamer artikelen gemaakt in India

waar

Met de hand gemaakte pillendoosje uit India

waar

Geluksarmbandje uit Nepal

waar

Muziek-egeltjes, gemaakt van 100% katoen

waar

Converse tas, gemaakt van straatafval

waar

Opbergmand, gemaakt van gerecyclede tentstof

waar

Ecologische schoonmaakproducten

waar

Vietnamese mandjes van oud papier

waar

Kussenhoes van 100% katoen

waar

Boomschorspotloden uit Thailand

De WAAR winkels zitten door heel Nederland verspreid, klik hier om te zien of er een winkel bij jou in de buurt is en neem gelijk een kijkje op de website.

Wat vind jij van deze WAAR artikelen?

Bron: www.ditiswaar.nl

Door Myrre