Lifestyle

Show je kamer: Renate

Show je kamer is de rubriek om jouw kamer in de spotlight te zetten. Iedere week gluren wij in de kamer bij een van onze lezeressen die haar deuren voor ons en jullie opent! Wat is hun stijl en waar shoppen ze hun meubeltjes? Deze keer: de kamer van Renate.

"Ik ben Renate, 18 jaar oud en woon in Breda bij mijn ouders. Ik zit in 5 VWO en vind het heel leuk om mijn kamer steeds anders in te richten. Ik hou erg van bloemen en zachte, lichte kleuren zoals pastelkleuren. Mijn kamer is redelijk groot, dus ik heb genoeg ruimte voor een tweepersoonsbed! Mijn slaapkamer is op zolder, dus ik heb een dakraam waardoor er altijd veel licht in mijn kamer komt. De stijl van mijn kamer is erg romantisch en klassiek. Sommigen vinden dit oudbollig, maar daar hou ik juist van! Veel meubels in mijn kamer heb ik zelf wit geverfd en weer geschuurd, zodat het er oud uit ziet."

Show je kamer Renate

Show je kamer Renate

Show je kamer Renate

Show je kamer Renate

Show je kamer Renate

Ben je ook zo trots op & happy met je kamer? Stuur dan je foto + informatie over jezelf, je kamer en je stijl o.v.v. "Show je kamer" naar info@girlscene.nl en wie weet sta jij straks met je kamer op Girlscene.nl!

Wat vind jij van de kamer van Renate?

Door: Renate