Fashion

Report: Levi’s Curve ID

Girlscene is deze week op pad gegaan met een missie! Na het plaatsen van het Levi’s Curve ID artikel eerder deze maand en het lezen van de reacties, besloot de redactie naar de winkel toe te gaan en jullie met ons mee de pashokjes in te nemen. Want, hoe goed is die Levi’s Curve ID nu eigenlijk?

 

De verwachtingen waren hoog en de redactie was ietwat zenuwachtig… Het is niet niks om jezelf telkens weer richting pashokje te slepen om vervolgens enorm in de knoop te liggen met en spijkerbroek die weigert te passen. Het welbekende ‘buik in en hijs’ verhaal. Of dat dit maal ook het geval was… Lees gauw verder!

Report: Levi's Curve ID

Daar gingen we dan, op naar de Levi’s Store in de Amsterdamse Kalvertoren. Met het zonnetje op ons bol liepen we door de grootste winkelstraat van Amsterdam. Eenmaal in de Kalvertoren bracht de roltrap ons voor de ingang van de Levi’s Store. Binnen werden we vriendelijk onthaald door hippe jongens en een nog stoerdere meid, alle drie van top tot teen gekleed in spijkerstof.

De tassen gingen af, de jassen gingen uit, de broek mocht.. nee hoor, tijdens het meten van je maat kun je gewoon je kleren aan houden. Op onderstaande foto’s zie je hoe Myrre en ik werden opgemeten in de Levi’s Store.

Report: Levi's Curve ID

Report: Levi's Curve ID

Report: Levi's Curve ID

Hoofdredactrice Marjolein werd opgemeten…

Report: Levi's Curve ID

Report: Levi's Curve ID

En toen was het de beurt aan Myrre. Tijdens het opmeten, krijg je een soort tuigje om van meetlint.

De uitslag? Myrre en ik zijn twee demi’s. Oftewel, tijd om eindelijk een mooie jeans uit te kiezen. In het speciale Curve ID rek hangen diverse modellen. Maar ze hebben nog veel meer! Van straight tot slim en van grijs tot donker, de Curve ID jeans is er in allerlei soorten.

Report: Levi's Curve ID

Report: Levi's Curve ID

Van links naar rechts…
Slight Curve: voor meiden met minimale rondingen.
Demi Curve: voor de gemiddelde bottom, welke je rondingen mooi accentueert en je taille flatteert.
Bold Curve: Daar is Kim Kardashian niets bij. Voor meiden met rondingen om trots op te zijn en welke tevens beschikken over een smalle taille.

report levi curve

report levi curve

report levi curve

report levi curve

Na het opmeten liepen we met één Curve Demi richting de pashokjes. Daar ging hij dan… De broekspijpen sloten prima aan, maar nu moest hij toch echt omhoog. Zou hij passen? Jawel hoor, hij sloot perfect aan op het lichaam! Een hele opluchting, geen ge-squeeze en afzakgedoe. Ik was direct onder de indruk. Meestal passeren er zo’n 3 maten en soorten jeans de revue voor er eindelijk eentje goed zit. Hier in de Levi’s Store? In een keer raak!

Naast de Demi is er dus ook de Slight en de Bold Curve. Wanneer je een andere Curve past in jouw maat zul je zien dat hij inderdaad ruimer of strakker ziet. Je laten opmeten door het personeel in de Levi’s Store raad ik daarom zeker aan. Zo voorkom je muffintops (goede maat, maar way too strak) of een hangend kruis (sluit goed bij de taille maar niet om je heupen).

Report: Levi's Curve ID

Bedankt Levi’s!

Report: Levi's Curve ID

Ook benieuwd welke Curve ID perfect aansluit bij jouw rondingen? Ga dan naar de site van Levi’s, waar je online een afspraak kan maken voor het opmeten! Zo weet je precies welk type jij bent, welke maten je hebt en welke pasvorm jou als gegoten zit. Check it out!

Welk type Curve ID ben jij volgens Levi’s?