Fashion

Gespot: CCR in Britney’s nieuwe videoclip

Heb jij de nieuwe videoclip van Britney nog niet gezien? Wij kunnen het ons haast niet voorstellen… Maar mocht het zo zijn, bekijk hem dan hier! In ‘Till The World Ends’, danst Britney er heftig op los op een underground feestje en vliegen de zweetdruppels in het rond.

ccr britney

Inmiddels is haar clip een gigantische hit, met meer dan 11 miljoen views op Youtube! Bij het bekijken van de video, het vergt enige focus gezien de spetterende dansbeelden, zagen wij kledingstukken die ons wel erg bekend voorkwamen. Het waren de stoere items van CCR, zo blijkt…

Het merk California Christiania Republic (CCR) is een nieuw fashionlabel afkomstig uit Los Angeles en heeft al heel wat stof doen opwaaien in muziekland. Zo heeft Willow Smith al eens met een jumpsuit van CCR lopen pronken in haar ‘Whip My Hair’ video en is nu, na Britney, ook Justin Bieber fan geworden. Ook nieuw bij de CCR fanclub is Rihanna. Zij twitterde laatst haar nieuwste CCR aankoop, namelijk de One*Z, naar gossipvriend Perez Hilton.

ccr britney

willow smith ccr

Willow Smith is whipping her hair in CCR

Wij werden nu toch wel erg nieuwsgierig en kwamen via het twitterkanaal @CCR_NL erachter dat zij ook custom made One*Z verkopen. Zangeres Ke$ha heeft er al eentje. Queen van de gossip Perez Hilton is zelfs zo’n groot fan, dat hij door CCR is gevraagd samen met hen te gaan ontwerpen aan nieuwe items. Zie hier een klein voorproefje:

ccr britney

ccr britney

Wil jij ook zo’n stoere jumpsuit als het olijfgroene exemplaar van Britney Spears in haar nieuwe clip? Check de website: www.ccrbrand.nl.

Draag jij jumpsuits?