Fashion

Mango’s it-girl: Blogger Andy

Andy van de blog StyleScrapbook is de nieuwe It-girl van Mango. Zij deed, samen met nog 7 andere bekende bloggers, mee aan een wedstrijd om deze titel te winnen.

De Mexicaanse Andy, woont in Amsterdam een heeft een bekende blog waar ze de nieuwste trends laat zien op het gebied van fashion. Op haar blog vind je mooie foto’s en kan je zien wat de stijl is van Andy. Ook heeft ze verschillende DIY’s waar je veel inspiratie uit kan halen.

mango's it-girl andy

Andy deed dus mee aan de wedstrijd om Mango’s nieuwste It-girl te worden. Nog 7 andere bloggers streden mee om er met de titel vandaar te gaan. In de eerste ronde moesten alle bloggers een look creëren met verschillende Mango kledingstukken.

Hier zie je de look die Andy gemaakt had:

mango's it-girl andy

Vervolgens konden mensen stemmen op de beste look op de website. In de tweede ronde gingen alle deelnemers naar een shoppingnight in 7 verschillende steden. Daar werd een video van gemaakt en ook daar konden mensen weer een stem op uitbrengen.

Hieronder het filmpje van Andy:

Ook de Italiaanse Chiara van theblondesalade.com zat bij de 7 deelneemsters, hieronder kun je ook haar filmpje zien:

Andy kreeg uiteindelijk de meeste stemmen en won dus deze wedstrijd. Wat het precies voor Andy gaat betekenen dat zij gewonnen heeft is niet bekend. Houd haar blog in de gaten voor de updates.

mango's it-girl andy

Wat vinden jullie van Andy’s stijl?

Door Myrre