Lifestyle

Nieuwe stagiaire Petra!

Hey meiden!

Vanaf vandaag ga ik aan de slag als nieuwe stagiaire bij Girlscene. Ik heb enorm veel zin in de komende 5 maanden! Omdat ik Girlscene al een aantal jaar volg, vind ik het een superleuke uitdaging om nu zelf artikelen te gaan schrijven. Ik zal me even voorstellen, zodat jullie me een beetje leren kennen.

Petra_welkomstartikel

Mijn naam is Petra, ik ben 20 jaar en kom uit het dorpje Rijnsburg. Verder studeer ik Communicatie (Reclame, Media & Design) in Den Haag en ik zit inmiddels in het derde jaar van deze opleiding.

Mijn hobby’s zijn shoppen, schrijven en lezen. Shoppen is toch denk ik wel mijn grootste hobby, soms zelfs een beetje een verslaving ben ik bang. Ook houd ik ervan om lekker uit eten te gaan met mijn vriend of mijn vriendinnetjes. Als ik uit eten ga, ga ik bijna altijd sushi eten. I love sushi!

Ik houd erg van reizen! Ooit wil ik gaan backpakken door Australië, dat is mijn droom die ik hoop waar te maken. Vorig jaar ben ik voor het eerst naar Parijs geweest en ben meteen verliefd geworden op deze stad! In 5 dagen heb ik bijna alles gezien wat ik wilde zien in Parijs. Ik was dan ook helemaal gesloopt toen ik weer terug kwam van vakantie, maar dat was het meer dan waard!

Petra_welkomstartikel_2

Hopelijk hebben jullie veel plezier in het lezen van mijn artikelen de komende tijd en ik ben natuurlijk benieuwd naar jullie reacties!

Liefs, Petra