Lifestyle

Shakira is voor de eerste keer mama!

Zangeres Shakira werd gisteravond rond iets over half tien voor de eerste keer moeder! Zij en haar man Gerard Piqué kregen een zoontje en noemden hem Milan Piqué Mebarak. Grappig detail: het jongetje werd direct na de geboorte ingeschreven bij de voetbalclub waar zijn vader speelt: FC Barcelona. 

Het jongetje werd geboren in Barcelona en heeft de eerste achternaam van zijn vader. Mebarak is de achternaam van Shakira. Het stel kondigde zelf de geboorte aan op de site van Shakira. Shakira is 35 jaar en Gerard 25, het stel is nu twee jaar bij elkaar. 

Eerder liet Shakira zelf al via Twitter weten dat het een bijzondere dag was. Ze plaatste toen een berichtje in het Spaans en Engels: 'Ik wil jullie allemaal vragen voor mij te bidden op deze zeer belangrijke dag in mijn leven'. 

Al snel liet de kliniek waar Shakira is bevallen weten dat alles goed was en dat zowel moeder als zoontje in uitstekende gezondheid verkeren. Later liet Shakira dat ook zelf weten, wederom via haar site. Nu nog een eerste plaatje van het kindje!

Ben jij ook zo benieuwd naar de eerste foto's van Milan? 

Door: Janet

Bron: Twitter, shakira.com