Lifestyle

Mooie man: Skylar Astin

Dames we hebben weer een bloedmooie man gevonden. Een pareltje: Skylar Astin. Ken je hem misschien al van de film Pitch Perfect? Misschien niet en wij zijn de moeilijkste niet. Met liefde stellen wie jullie voor aan Skylar Astin. Yes!

Skylar werd geboren op 23 september 1987 en groeide op in Rockland in de staat New York. Hij heeft een zus en twee broers. Zijn achternaam is eigenlijk Lipstein, Astin is zijn tweede naam. Op zijn vijftiende besloot hij dat Astin een betere naam was als acteur en vandaar dat hij Lipstein achterwege liet. 

Wij kennen Skylar voornamelijk van zijn rol als Jesse in Pitch Perfect, maar hij doet natuurlijk veel meer. Zo speelde hij eerder in de succesvolle musical Spring Awakening en in het theaterstuk Rent. Musical? Ja, hij kan natuurlijk ontzettend goed zingen. Voor de film Hamlet 2 zong hij ook de soundtrack:)

Ken je trouwens al de nieuwe hype Throwback Thursday? Op die dag plaats je als Twitter of Instagram gebruiker een foto uit je jeugdjaren. Skylar Astin is er dol op en doet het ook. Daar zijn wij natuurlijk weer dol op, dus bij deze: schattig!!

Quote:
“What do I hope to achieve within the next 5 years? I don’t want to limit myself by specifying one thing or another, so I guess I’ll just give the safe answer and say ‘I hope to be elected as the President of the United States of America in 2016.’”

Door: Janet

Bron beeld: Tumblr