Lifestyle

Valentijn: wat geef je jouw vriend of vriendin?

Over minder dan een maand is het weer zover: Valentijn! Lekker romantisch met je lover dineren, naar de bios gaan of een mooie wandeling maken: alles kan op deze dag van de liefde. Vind je het leuk om een cadeautje te geven, maar heb je nog geen idee? Geen nood, want Girlscene zet een aantal leuke cadeautips voor je op een rij.

Je hoeft niet meteen groot uit te pakken: een klein gebaar is vaak al meer dan genoeg! Schrijf een lief kaartje of kook zijn lievelingsmaaltijd. Een vaas vol met briefjes 'Ik hou van je, omdat…' is ook erg leuk! Je kunt hem ook verwennen met een lekkere massage en zijn slaapkamer volzetten met waxinelichtjes.

valentijn
Tumblr

Zin om iets met zijn tweëen te ondernemen? Neem hem mee naar een musical. Ook met een concert van z'n favoriete band of hem mee uiteten nemen naar het restaurant – waar jullie voor de eerste keer samen hebben gegeten- verras je hem zeker.

Een ander leuk idee is om even een kijkje te nemen op de website van Fab. Speciaal voor Valentijn hebben ze een shop vol met leuke cadeaus. Je kunt kiezen tussen de categorie naughty en nice. Fab. heeft een ruim aanbod aan cadeautjes:

valentijn1. Print, €28,00, 2. Handschoenen, €25,00, 3. Boxer, €19,50, 4. Erotisch fotografie boek, €39,99, 5. Ring, €23,00, 6. Sweater, €27,50

Andere cadeaus waarmee je vriend blij mee zult zijn: een cd van zijn favoriete band, de nieuwste film die hij graag wilt zien of een game. Verder kun je een luchtje kopen, een mooi shirt, overhemd of stropdas. Is hij net verhuisd of mag zijn interieur wel wat gezelliger (daar zijn wij -vrouwen-  heel handig voor ;-))? Geef dan een mooie vaas, een fotolijstje met een foto van jullie tweeën erin of bijvoorbeeld leuke kussens!

valentijn
Tumblr

Heb je wat meer geld te besteden? Geef hem dan een overnachting cadeau in een stad die jullie nog niet kennen. Ook een workshop, bijvoorbeeld sushi maken of stijldansen, is origineel.

In dit artikel hebben we het over een vriend, deze tips gelden natuurlijk ook als je een vriendin hebt!

Wat ga jij voor cadeautje aan je geliefde geven? Happy Valentine!