Lifestyle

Show je kamer: Stephanie

Show je kamer is de rubriek om jouw kamer in de spotlight te zetten. Iedere week gluren wij in de kamer bij een van onze lezeressen die haar deuren voor ons en jullie opent! Wat is hun stijl en waar shoppen ze hun meubeltjes? Deze keer: de kamer van Stephanie.

''Mijn naam is Stephanie en ben 22 jaar oud. Mijn kamer is mijn grote trots, ik heb hem zelf helemaal gestyled van top tot teen. Sinds 2009 heb ik een andere slaapkamer gekregen. Voorheen had ik de grootste slaapkamer van het huis, maar wilde graag kleiner. Ik vind kleinere kamers knusser. Ik ben een groot fan van Pip Studio, dit zie je duidelijk in mijn kamer terug.

Mijn slaapkamer is meer dan een plek waar je alleen maar slaapt. Ik ben graag creatief bezig, en mijn kamer inspireert mij altijd. Ik besteed veel aandacht aan mijn slaapkamer, daardoor verandert het geregeld. Niets blijft lang hetzelfde. Is het niet een compleet ander meubel wat ik koop en opknap dan zijn het wel een paar lieve glazen potjes die ik een make-over heb gegeven. Zelfs door alle kleuren en dingetjes in mijn slaapkamer, is het geheel naar mijn idee rustig gebleven.

Overduidelijk is denk ik wel mijn voorliefde voor roze. Ik houd niet van rommel en berg graag alles netjes op. Verder ben ik dol op oude meubelen, je kunt ze zo maken als je zelf wilt en ze hebben een persoonlijkheid dat wat ‘nieuwe’ meubels niet hebben. Sommige dingen zijn zonde om in een doosje te stoppen, daarom heb ik al mijn mooie haarklipjes opgehangen aan verschillende linten. Mijn nieuwste aanwinst is een ‘sieradenkast- spiegel’. Toen ik hem zag was ik meteen verkocht, die moest ik hebben. Het is een smalle kast die op het eerste oog op een spiegel lijkt, maar zodra je de spiegel ‘opent’ zie je dat je daar al je sieraden in op kunt bergen.''

 

Ben je ook zo trots op & happy met je kamer? Stuur dan je foto + informatie o.v.v. "Show je kamer" naar info@girlscene.nl en wie weet sta jij straks met je kamer op Girlscene.nl!

Wat vind je van de kamer van Stephanie?