Fashion

Trendwatchers & designers ALTEREGO bloggen voor Girlscene!

Nieuw op Girlscene! ALTEREGO blogt vanaf nu regelmatig voor Girlscene. Wie het zijn? Drie verschillende individuen die werken als trendwatchers en designers voor uiteenlopende internationale merken in de mode- en schoenenbranche. In dit blog stellen ze zich voor!

Ze komen van ArteZ en de Design Academy en studeerden van productdesign tot aan modevormgeving. Ze hebben zich overal gevestigd; van Amsterdam tot Lieshout en van Tiel tot Parijs. Het zijn de kinderen die alles al vroeg in de gaten hadden. Degene die het van de andere kant bekeken. Die nagekeken werden omwille van hun opvallende uiterlijk om vervolgens als inspiratiebron te dienen. Ze zijn ambitieus, vindingrijk en open-minded. Zo moeten ze ook zijn om ver te komen.

ALETEREGO

Boven dat alles, wijden ze hun leven aan dat wat ze het liefst bezighoudt: fashion en trends. Hun toewijding werpt vruchten af, want ze behoren tot de generatie waaruit de creativiteit van morgen ontstaat. 

Ze zijn constant bezig met de wereld om hen heen. Ze reizen de wereld over op zoek naar vernieuwing. Ze bestuderen vele magazines en blogs. Ze zijn analytici die werken met beeld en gevoel. Ze vertalen de ideeën van de tijd, zodat iedereen het kan begrijpen. 

Elke week zorgen ze voor nieuwe inspiratie. Ieder vanuit zijn of haar eigen persoonlijkheid, achtergrond en stijl. Ze zullen je helpen de nieuwste trends naar jezelf te vertalen. 

Samen zijn ze ALTEREGO. Benieuwd? Hou dan Girlscene in de gaten!