Fashion

Bloggers strijden om gratis kleding

Redactie

Het is de ultieme shopfantasie: in een kledingwinkel de mooiste items uit de rekken trekken en meenemen, zonder te betalen en gearresteerd te worden. Designer Diane von Furstenberg weet wat meiden willen en liet vijf bloggers los gaan in haar winkel. Het addertje onder het gras is dat maar één blogger haar outfit mag houden. Wie zal ‘m winnen?

Steeds meer grote namen binnen de modewereld omarmen jonge modebloggers. Deze hippe tiepmiepen zitten front row, ze worden geïnterviewd door de Vogue, hun bezoekersaantallen stijgen de pan uit, en nu krijgen ze zelfs complete outfits mee van ontwerpers.

Diane von Furstenberg ziet haar ontwerpen ook graag om het lijf van bloggerista’s en daarom nodigde zij vijf Amerikaanse bloggers uit in haar Soho filiaal. Ieder meisje mocht alle rekken langs en een outfit naar eigen smaak samenstellen. Maar helaas voor de meiden gaat niet iedereen met haar complete DVF outfit naar huis. Slechts één blogger, namelijk zij die de meeste online stemmen weet te verzamelen, mag haar droomoutfit daadwerkelijk houden.

5 bloggers dvf outfit totaal

De vijf kansmakers

5 bloggers dvf outfit schoenen

De schoenen!

Iedere blogger showt haar DVF outfit en vertelt iets over haar eigen stijl. Alles voor de prijs!

5 bloggers dvf outfit tess pare-mayer

Tess Pare-Mayer
"Diane von Furstenberg staat voor mij gelijk aan opvallende prints, gekke kleurencombinaties en de jaren zeventig. Deze dingen heb ik zoveel mogelijk in de outfit verwerkt, bijvoorbeeld door de bewerkte jas en de hoge laarzen met fringe. Doordat ik vooral neutrale kleuren heb gebruikt, is het één geheel geworden."

5 bloggers dvf outfit lindsey calla

Lindsey Calla
"Deze jurk is echt sixties, waar ik enorm van hou. Ik ben echt een hoedenmeisje, want ze zijn de perfecte finishing touch voor iedere outfit. Andere meiden zou ik willen adivseren niet bang te zijn om onverwachte combinaties te maken met de vertrouwde kledingstukken uit je garderobe!"

5 bloggers dvf outfit christine cameron

Christine Cameron
"Ik ging voor een retro Hollywood feel, met een lange zijden jurk en een oversized jas. Geef een onverwachtse draai aan je outfit door er bijvoorbeeld opvallende schoenen of een mooi ketting bij te dragen; die geven je outfit authenticiteit."

5 bloggers dvf outfit helena

Helena van Brooklyn Blonde
"Ik wilde voor mijn outfit graag met typische DVF printjes spelen. Ik ben helemaal weg van het contrast tussen de vrouwelijke top met hartjes, en de chunky loafers die ik aanheb."

5 bloggers dvf outfit keiko lynn

Keiko Lynn
"Ik hou ervan om veelzijdige, basic items zó te combineren dat het een opvallende look wordt. Het groen en goud geven een twist aan de klassieke items en de panty zorgt ervoor dat de sandalen de overgang kunnen maken van zomer naar winter."

Heb jij er een absolute favoriet tussen zitten en gun je haar die DVF outfit? Stemmen doe je hier.

Welke winkel zou jij wel kosteloos leeg willen shoppen?

Bron beeld: refinery29.com
Door Joyce

Must reads 👀