News

Bereken jouw eigen stijlscore!

Volg jij ook heel veel verschillende blogs en celebs op zoek naar outfitinspiratie? Dan merk je vast ook dat je de ene keer voor een heel andere stijl gaat dan de andere keer. Het is nu eenmaal normaal om er soms heel stoer uit te zien en soms heel vrouwelijk. Maar wát nou precies jouw stijl is, is vaak moeilijk te omschrijven. Wij hebben er iets op gevonden!

Op FashionMash.nl kun je een test doen, de StijlMash, waarna jouw score in drie kledingstijlen wordt berekend. In de test kies je steeds uit twee celebrity-looks en op die manier berekent FashionMash welke items precies bij jouw drie stijlen passen! Weet je eenmaal jouw score? Dan kun je naar je eigen stijlshop waarin er uit shops als Asos, SuperTrash, Nelly en IWantThatMusthave de items zijn gepakt die precies bij jou passen! 

fashionmash

fashionmash

In de stijlshop kun je vervolgens ook aangeven welke items je niet mooi vindt, waarna jouw stijlscore weer aangepast wordt zodat je voortaan dat soort items niet meer in je shop vindt. Ook kun je instellen dat je een item mooi vindt, zodat dat item in jouw profiel bewaard wordt. Vind je een item te gek, maar is het nog een beetje te duur? Klik dan op 'Alert' want dan krijg je een waarschuwing zodra dat item afgeprijsd is! 

fashionmash

Nog een handige tool op FashionMash: de lookbooks. Met de lookbook-tool maak je je eigen collage. Dit kunnen al jouw favoriete jurkjes zijn, maar ook compleet samengestelde outfits! Deze kun je uiteraard ook opslaan in je profiel.fashionmash


Neem snel een kijkje op FashionMash.nl en bereken jouw stijlscore! Iedere dag wordt jouw eigen stijlshop dan aangevuld met nieuwe items. Wij zijn natuurlijk ook benieuwd of jouw stijlscore klopt! 

Must reads 👀