Beauty

Girlscene’s kapsel zomertrends 2013

Bij het zien van deze haarmode krijgen wij al zomerkriebels. Helaas duurt het nog even, maar we kunnen ons verheugen op de warme maanden met deze looks. Al is het alleen maar dat we weer naar de kapper kunnen gaan met veel nieuwe inspiratie. Ben je al nieuwsgierig geworden wat de trends voor zomer 2013 zijn? Kijk dan snel verder.

Eerder vertelden wij hier wat de trends op het gebied van beauty zijn voor in de zomer. Nu is het de beurt aan het haar!

Eén ding is zeker: met een knot zit je deze zomer helemaal goed. Het maakt niet uit of je hem strak op je hoofd doet, rommelig of laag in je nek: alles is goed. Een knot zit niet alleen lekker, het is ook goed voor je haar. Het wordt zo beschermt tegen de zonnestraling. 

Wat we als eerste zagen, waren modellen die hun haar strak naar achteren hadden, in een middenscheiding, met een lage knot. Dit kapsel is heel geschikt als je 's avonds een chique diner hebt of als je naar een leuk feestje gaat. Links is een model van Ralph Lauren en rechts van Givenchy.

kapsel trend

Ben je niet zo van het strakke haar? Of ga je lekker naar het strand en mag het wat rommeliger zitten? Nou dat kan! Neem een voorbeeld aan de modellen van John Galliano.

kaspel trend

Je kunt het haar natuurlijk ook rommelig op je hoofd doen. Speld het goed vast en je hoeft de hele dag niks meer aan je kapsel te doen. De modellen van Vera Wang droegen het ook zo. 

kaspel trend

Dan heb je nog de knot halverwege op je hoofd. Het kan simpel en een beetje rommelig naar achteren zoals bij Nina Ricci (rechts). Mag het voor jou wat spannender? Geef er dan een leuke draai aan zoals bij Tsumori Chisato (rechts). 

kapsel trend

Naast de vele knotten is er natuurlijk een tegenhanger: warrig en lang haar. Het hoeft deze zomer niet perfect te zitten. De modellen van Burberry Prorsum (links) en Phillip Lim (rechts) droegen het ook zo. 

kapsel trend

Heb jij je haar in een leuk kleurtje geverfd? Nou volgens Anna Sui mag dat nog deze zomer. De modellen droegen vrolijke pruikjes in de kleuren roze en blauw.

kapsel trend

De lok of een schuine pony mag ook weer deze zomer. Handig als je een pukkeltje wilt verdoezelen of als je gewoon een keer wat anders wilt. We zagen het bij Chloé (links) en Calvin Klein (rechts). 

kapsel trend

We mogen natuurlijk niet de haaraccessoires overslaan. De modellen bij Marc by Marc Jacobs (links) en Dolce & Gabbana (rechts) droegen vrolijk gekleurde haarbanden.

haartrend

Bron: style.com

Wat vind jij van de haarmode voor in de zomer? En wat is jouw favoriet?