Celebs

Mooie man: Bradley Cooper

Als we van een ding blij worden, dan is het wel van een mooie man. De hete hunk waar ons hartje nu sneller van gaat kloppen is: Bradley Cooper. Hem willen we wel beter leren kennen! Wat móeten we over hem weten? Lees dan snel verder, enne… Enjoy! 

Er is geen twijfel over mogelijk dat Bradley in het rijtje 'mooie mannen' thuis hoort. Hij is romantisch in He's Just Not That Into You, hilarisch in The Hangover en stoer in Limitless. Maar het is allemaal begonnen met een bijrolletje in Sex And The City. Dit was niet zijn doorbraak, maar de razend populaire serie zette hem wel op de kaart. De meesten kennen hem door zijn rol in The Hangover. Met zijn helderblauwe ogen geeft hij veel vrouwen knikkende knietjes.

Hij groeide op in Philadelphia als het enige blonde kind in een Italiaanse familie. Iedereen dacht dat hij een meisje was. Zij moeder is Italiaans en Amerikaans, zijn vader Iers en Amerikaans. Niemand van zijn familie zat in het acteervak. Bradley's ouders vonden het dan ook super eng toen hij zei dat hij wilde acteren. Zijn vader was de eerste in de buurt die ging studeren en had zijn zaakjes goed voor elkaar. Daarom was zijn vader best verontwaardigd toen Bradley voor het onzekere beroep acteur koos. Gelukkig is het helemaal goedgekomen! 

Bradley laat veel harten sneller kloppen. Hij heeft dan ook een aardig lijstje exen. Onlangs had hij een relatie met Zoe Saldana, maar dat is op de klippen gelopen. De vrouwenversierder was vier maanden getrouwd met Jennifer Esposito. Daarna heeft hij gedate met Jennifer Aniston, Renee Zellweger, Cameron Diaz, Olivia Wilde en Jennifer Lopez. Stiekem zijn wij wel een beetje blij dat hij weer op de markt is… ;-). 

Binnenkort is hij te zien in de film Silver Linings Playbook.

Een paar fun facts over Bradley:

Zijn moeilijkste rol? Phil in The Hangover. ''Die jongen is zo anders dan ik. Het verbaast me altijd. Als ik naar mezelf kijk in een film, dan herken ik mezelf helemaal niet. 

Bradley eet het liefst boterhammen.

Bradley drinkt nooit een glaasje alcohol. Hij is daar ooit mee gestopt 'om serieuze redenen'.

Hij kauwde eerst op tabak (iew!). Nu heeft hij de tabak gelukkig ingeruild voor tandenstokers. 

Bradley is een ochtendmens. Hij staat elke ochtend om 5 uur 's ochtends op! 

Deze hunk heeft ook brains! Hij is namelijk afgestudeerd aan de Georgetown University. 

Hij spreekt vloeiend Frans. Romantisch… 

Hoe is Bradley als hij verliefd is? Naar eigen zeggen is hij dan net een kind. Hij kan dan niet stoppen met kijken naar zijn geliefde. Aaaaawh! 

Bradley denkt te weten wat wij willen: ''Vrouwen willen iemand die sterk is en die weet wie hij is. En iemand die voor je zorgt. Een vrouw wil een echte man, geen schoothond. ''

Someone who's strong and knows who they are. And who's caring. But a woman wants a man, not a lapdog.

Als jij met Bradley wil, dan zul jij ook van zijn honden moeten houden. 

Een romantisch diner kun je zeker verwachten als je met Bradley date. Hij is namelijk een meester in de keuken! 

Bradley is een echte boekenwurm. 

Wat vind jij van mooie man Bradley?

Bron: guardian, hollywire, extratv 
Bron beeld: reporters