Beauty

Hot or Not? Statement nepwimpers

Vooral celebrities zijn er gek op: nepwimpers. Het is een slim trucje om je ogen nét even wat meer te laten spreken. We zien ze vooral in het zwart en heel af en toe met een subtiel glinstertje. Of toch niet? We zagen deze wimper 'sieraden' voorbijkomen en we moesten twee keer knipperen met onze ogen.. Hot or Not? Vertel hier wat je ervan vindt!

Deze wimpers zijn een combinatie van nepwimpers, gezichtssieraden, een lijntje boven je ogen en allemaal hysterische figuurtjes waarmee je vroeger je agenda beplakte. Ze zijn handmade gemaakt door Natalie Russo. Ze is hiermee in 2010 begonnen omdat ze een ander soort nepwimpers zocht. Natalie zegt dat haar nepwimpers flexibel, waterproof en licht van gewicht zijn.

Ze heeft nepwimpers in verschillende categorieën: ga jij voor een 'Salade' of kies je liever 'Bubbelbad', 'Snoep', 'Vis in de zee' of wordt het toch 'Circus'?

wimpers

Salade

wimpers

Bubbelbad

wimpers

Snoep

wimpers

Vis in de zee

wimpers

Circus

Benieuwd hoe ze eruit zien als je ze op hebt?

wimper

wimper


wimper

Wil je net zoals Natalie andere nepwimpers dragen? Je kunt ze hier kopen.

Eén ding is zeker; met deze nepwimpers heb je echte eyecatchers. Toch hebben wij op de redactie erg gelachen om deze 'trend' en we laten hem aan ons voorbijgaan. Maar wij zijn natuurlijk erg benieuwd wat jij ervan vindt! Leuk voor een feestje of wil je er zelfs dan niet mee gezien worden? Vertel het ons!