Fashion

Behind the Girlscenes #2

Op Girlscene.nl zie je iedere dag artikelen, nieuwtjes en winacties verschijnen. Ook weet je wel wie de redactie vormen, maar wat doen deze ladies nou eigenlijk in een week? Van alles! Zie hier wat de redactie deze week bezighield…

Op de redactie van Girlscene is al-tijd wel wat te doen! Ben je niet bezig met het schrijven van artikelen, dan beantwoord je de vele mailtjes die dagelijks binnen komen, zijn er afspraken buiten de deur, redigeren we artikelen, verzenden we pakketjes en genieten we van heel veel lekkers… Zo kunnen we nog wel even doorgaan. Want meiden, als jullie het idee hebben dat het werk van een redactrice eenvoudig en relaxt is? Alles behalve… Er zijn zelfs dagen dat we tijd tekort komen! Kijk je mee?

Danique ging dit weekend lekker winkelen met twee vrienden. Bij de Dille en Kamille kwam ze deze superschattige vingerpopjes tegen. Hebben hebben hebben! Wat vinden jullie ervan? Wij zijn er dol op!

Hoewel ze eigenlijk niet mocht shoppen, kwam Danique deze stoere laarzen tegen in de sale van de Zara. Ze kon natuurlijk geen 'nee' zeggen en nu blijkt dat het ook nog eens perfecte look-a-likes van de boots van Givenchy zijn! Nooit meer loslaten;)

Wat is ze trots!

In het kader van het nieuwe jaar doen Emma en Danique nog harder hun best om gezond te leven. De afgelopen dagen maakten ze de rest van de redactie jaloers met heerlijke salades. Vooral door de onderste voelden wij ons erg schuldig over tosti's en koekjes. 


Zo ziet het eruit als wij na een lange werkdag weer naar buiten gaan. Zucht, wat zijn de Amsterdamse grachten mooi he?!


Annemerel was deze week in New Castle voor Girlscene. Ben jij benieuwd hoe ze het heeft gehad? Houd de site dan maar goed in de gaten, binnenkort zal zij uitgebreid verslag doen. 

Helaas (helaas?) ligt er nog geen sneeuw, maar dat hield Emma niet tegen en zij ging lekker schaatsen. Heerlijk toch!

Emma een  Polaroid-camera en die kun je niet beter testen dan met vriendinnen! Strike a pose:)

Janet werd super blij van deze krantenkop op maandag. Yes yes, eindelijk waardering voor die zomersproetjes:)

En hoewel ze meer dan trots is op de gezonde levensstijl van haar collega's, ging Janet ouderwets drankjes drinken en hamburgers eten. Resultaat van de avondjes in het nieuwe jaar: portemonnee verloren en teruggevonden en sleutels verloren en teruggevonden. 

Janet is met de laatste centjes van haar gevonden portemonnee de stad in gedoken om leuke items voor carnaval te vinden. Het resultaat is er al, maar daarover houden we je nog even in spanning!

De redactie werd deze week verrast door een afscheidscadeautje van Nelly. Wat vinden jullie van deze brillen?


Zoals je ziet was het vrijdag erg stilletjes op het kantoor. Niet omdat iedereen op vakantie was, maar omdat er een kleine verbouwing plaatsvond! 


Onze bureaus werden namelijk vervangen! Daar hadden we natuurlijk wel sterke mannenhanden voor nodig. Hier zie je ze in actie. 


Tadaaaa! Dit is ons nieuwe stekkie. Helemaal fris en vernieuwd. Wat vinden jullie ervan? 

Wat zijn jullie plannen dit weekend?

Fijn weekend ladies & see you next week!

Must reads 👀