Beauty

Weg met de onzuivere huid!

De jonge huid is zeker niet de makkelijkste. We hebben last van puistjes en onzuiverheden. Niet zo fijn als je opeens die dikke pukkel ontdekt voor je naar een feestje gaat! Maar gelukkig is hier wel wat aan te doen. Formula 10.0.6. is speciaal gecreëerd voor een jonge en onrustige huid. 

In Amerika is Formula 10.0.6 al jarenlang een groot succes, maar de producten zijn nu ook eindelijk in Nederland verkrijgbaar! Het merk is gespecialiseerd in een onzuivere huid. Handig, want die 50+ creme van je moeder die je stiekem opdoet zal je huid eigenlijk niet helpen. Voor een zacht prijsje maken de producten korte metten met jouw probleemhuid. 

Formula 10.0.6 heeft zes producten (die er overigens erg leuk uitzien in een vrolijk jasje!) om verschillende 'problemen' aan te pakken.

So Totally Clean
Laat vuil, vet en oneffenheden verdwijnen met deze cleanser. Verder opent het je porien waardoor de huid verniewt.

Best Face Forward
Deze cleanser is een zacht schuimende gel om vuil, vettigheid en oneffenheden weg te nemen. Daarnaast geeft het je huid een sprankelend heldere teint.
Seriously Shine Free
Deze moisturizer verzacht, absorbeert overtollig vet en geeft een matterend resultaat.

Rescue Me
Heb jij last van acne? Dit is een snelwerkende gel voor het reinigen en tegengaan van acne, tot diep in de poriën.
Pores Be Pure
Dit masker helpt tegen oneffenheden. Verder werkt het ontgiftend, verwijdert vuil en neemt overtollig vet op.
Down To The Pore
Dit zijn neusstrips die vuil verwijderen vanuit de poriën. Het absorbeert vet en maken de huid van de neus zijdezacht. Het ziet er een beetje gek uit als je het op hebt, maar het resultaat is het waard!  

Ook fijn om te weten: de producten bestaan voornamelijk uit verse en natuurlijke ingrediënten. Daardoor voelen ze erg prettig en naturel aan. Je hoeft niet langer met een pukkel naar een feestje ;-). 

De producten van Formula 10.0.6 zijn verkrijgbaar bij de Kruidvat en de prijzen beginnen vanaf € 5,99.

Heb jij een onzuivere huid?