Fashion

Gezien: breisels op straat

Winter is de tijd van het gezellig met z’n allen bij de haard zitten, warme chocolademelk met slagroom (héél veel slagroom) drinken, sneeuwbalgevechten houden, maar ook niet te vergeten: de tijd van de wollen truien, dikke maillots, handschoenen en snowboots!

In deze koude maanden willen we het liefst naar buiten in een zo dik mogelijke outfit om zo nog een beetje op temperatuur te blijven. Maar niet alleen wij mensen willen warm de winter doorkomen, ook bomen, lantarenpalen en verkeersborden kunnen wel een warme winter look gebruiken.

Niet ons idee, maar textielzaak Zeeman bedacht deze PR-stunt. Straatbreien: een leuk en kleurrijk kunstje en erg toepasselijk voor deze wintermaanden.

straatbreien

breisels

breisels

Insteken, draadje omslaan, door laten glijden en af laten gaan… Lijkt deze actie jou super leuk, maar heb je nog niet echt de brei skills? Met deze Do It Yourself leer je stap voor stap de basissteken. Als je er nog niet uitkomt, vraag je oma of moeder even om hulp, die weten vast wel raad met breinaalden en een bol wol!

breisels

breisels

Wat vinden jullie van het straatbreien?

Door Evi