News

‘Haylor break-up’ & One Direction’s nieuwe videoclip

Veel One Direction nieuws op de dinsdagochtend. Niet alleen brachten de heren van 1D gisteravond een nieuwe videoclip uit, het sprookje Harry & Taylor lijkt ook al weer verleden tijd. 

Harry Styles en Taylor Swift waren de afgelopen weken onafscheidelijk. Sinds ze in november samen gespot werden bij X Factor, waar Taylor een optreden verzorgde, zijn ze over heel de wereld gespot. 

Ze gingen op een romantische ski trip naar Utah, vierden Taylor's verjaardag in Londen en Harry werd voorgesteld aan mama Swift. Vervolgens luidden Harry en Taylor het nieuwe jaar in met een super lange kus op Times Square en niet veel later vliegen de twee naar een tropisch eiland.

En daar ging het volgens meerdere bronnen rondom het paar mis. Er zou ruzie zijn ontstaan en Taylor zou het eerste het beste vliegtuig naar huis hebben gepakt. Dit zou nog voor het weekend gebeurd zijn. Harry zou vervolgens de bloemetjes buiten hebben gezet op een feestje multimiljonair Richard Branson.

Afgelopen zondag twitterde Miss Swift een stukje van haar nummer "I Knew You Were Trouble". Ze schreef: " 'Til you put me down"

"Cause I knew you were trouble when you walked in.
So shame on me now
Flew me to places I'd never been.
'Till you put me down.
Oh, I knew you were trouble when you walked in.
So shame on me now
Flew me to places I'd never been.
Now I'm lying on the cold hard ground."

Kenners van Taylor Swift zijn het er over eens, dit is een teken dat het echt over is tussen Harry en Taylor. Of in ieder geval dat er 'trouble in paradise' is.

To be continued….

Ondertussen lanceerden de heren van One Direction gisteravond de nieuwe videoclip voor hun single "Kiss You" van hun nieuwste album "Take Me Home". In de videoclip zie je de heren van 1D in verschillende settings, in een auto en op een motor, met ski's in de sneeuw, dansend in een club en met ontblote bovenlichamen op het strand. In werkelijkheid staan Louis, Zayn, Niall, Liam en Harry voor een groot scherm in een studio.

Wat vind jij van de nieuwe videoclip van One Direction? Vinden jullie het nummer ook zo aanstekelijk?

Bron beeld: Reporters
Bron video: YouTube
Bron gossip: E Online! Twitter & Ohnotheydidnt