Lifestyle

Crea bea’s ontdekt: Sofia, Anouk & Judith

Een tijdje geleden plaatsten wij een oproepje in het forum en benaderden wij een aantal creatieve meiden. Wij vroegen of ze samen met ons hun mooiste kunstwerken willen delen. Wij vinden namelijk dat hun talent niet onopgemerkt mag blijven! Ben jij benieuwd wat de Girlscene lezeressen in hun mars hebben?

Deze meiden kunnen ontzettend goed tekenen en zijn er dan ook druk mee bezig. Ze willen graag hun kunstwerken met jou delen om jou te inspireren ook de crea bea uit te gaan hangen. Iedereen heeft een creatieve kant en een verborgen talent. Pak dus je potlood en ga op zoek naar jouw talent. Remember: oefening baart kunst.

Een grote inspiratie is Anouk Soedito. Ze tekent al haar hele leven en heeft ook een opleiding grafische vormgeving gedaan. Haar illustraties zijn een combinatie van tekeningen en Photoshop en ze haalt de inspiratie uit mode. Sinds kort heeft ze ook een blog. Wat vinden jullie van haar werk? 

Judith tekent het liefste dieren en experimenteert sinds kort met aquarel. Ze tekent het omdat ze het ontzettend leuk vindt en omdat ze er rustig van wordt. Hieronder zie je prachtige tekeningen van paarden en vogels. Knap zeg!

Dan tot slot de werken van Sofia Primchits. Ook deze dame tekent al haar hele leven en maakt heel bijzondere werken. Haar stijlen verschillen nog wel eens en zijn afhankelijk van haar gevoel op dat moment. Het liefste tekent Sofia vrouwen omdat ze het leuk vindt om de schoonheid op verschillende manieren uit te drukken. Het liefste laat ze de kleuren op de achtergrond terugkomen in het portret. Wat vind jij van haar werken? 

Wil jij net als deze meiden met jouw tekening/ schilderij of kunstwerk op Girlscene.nl? Dat kan! Stuur foto's van jouw mooiste creaties, maar ook informatie van waar je passie vandaan komt en wat je inspireert naar info@girlscene.nl o.v.v. 'Inspiratie talent'. Wie weet zie jij jouw kunstwerken terug op Girlscene!

Wat vind jij van de verschillende tekeningen? 

Met dank aan: Anouk, Judith en Sofia 

 

Must reads 👀