Fashion

DIY: Fashion socks

Oké, de winter mag dan vooral koud en regenachtig zijn, maar het is ook een seizoen van leuke outfits en toffe creaties! Kies eens voor een rokje of jurkje in plaats van die lange saaie zwarte skinny jeans. Een rokje!? Nee, dat is niet koud, want Luana kwam met ontzettend leuke DIY fashion socks!

Door middel van deze handige stappen maak jij van een normale tot saaie outfit, een supervette indruk op anderen! Het maakt alles net af. 

Wat heb je nodig:

1. Sokken op kniehoogte. Deze kun je bijna overal voor een leuke prijs kopen. 

2. Pailletten in je favoriete kleur. Verkrijgbaar bij onder andere hobbywinkels.

3. Pareltjes, knoopjes en bedeltjes… Ga los!

4. Naald en draad.

Stappenplan:

1. Leg de sokken voor je op tafel en leg de pailletten en accessoires op de plaats waar je ze het liefste hebt. Zo krijg je alvast een beeld van het resultaat dat je wilt bereiken. Maak een foto van je gekozen patroon. Zo kun je constant kijken of je het voorgenomen patroon aanhoudt. 

2. Naai de pailletten stuk voor stuk op de sokken. Kies voor de zelfde kleur draad als de stof van de sok. Probeer je aan het patroon van de foto te houden. Mocht het uiteindelijk nog niet zijn wat je wilde? Naai dan nog willekeurig pareltjes of andere accessoires op plekken waar het mooi zou zijn. 

Door de uitleg van Luana is deze DIY supermakkelijk en het resultaat is echt heel mooi. Je kunt deze tutorial ook toepassen op grijze, felle of hele donkere sokken. Go nuts!

Gaan jullie deze tutorial gebruiken? 

Bron: Luana

Bron beeld: Luana

Must reads 👀