News

Gossip Girl(scene) week 1

Roddels, speculeren, achterklap, smoezen, achter je rug om praten, laster, kwaadsprekerij. Naja dat laatste is wat overdreven, maar wat we willen zeggen is dat we graag wekelijks roddelen. Niet over elkaar, maar over celebs. Zie hier de gossip van deze week!

We hoeven niet bang te zijn dat The Hunger Games-actrice Jennifer Lawrence snel naast haar schoenen zal gaan lopen. Jennifer snapt namelijk niet wat mensen zo bijzonder aan acteurs en actrices vinden. Ze redden immers geen levens. Ze is geen dokter die iemands leven redt, ze is geen brandweerman die zijn eigen leven waagt door mensen te redden uit brandende gebouwen. 

Kanye West maakte afgelopen week tijdens zijn concert in Seatle bekend dat zijn vriendin Kim Kardashian zwanger is. Kim, die op dit moment officieel nog getrouwd is met haar man Kris Humphries, is op dit moment drie maanden zwanger. Het gerucht gaat dat Kim en Kanye de zwangerschap willen vereeuwigen door middel van een Reality TVshow, net zoals haar zus Kourtney eerder deed. Volgens datzelfde gerucht kunnen Kim en Kanye hier zo’n 12 miljoen dollar mee verdienen. Wij zijn heel erg benieuwd of we over een paar maanden kunnen genieten van de Kim, Kanye & Baby-Show.

Goed nieuws voor de fans van Bradley Cooper, het schijnt voor de tweede keer uit te zijn met zijn vriendin Zoe Saldena. Zoe wilde de feestdagen samen met familie vieren in Parijs, maar het liep niet zo lekker tussen Zoe en Bradley en dus spendeerde ze de feestdagen samen met vriendinnen in Miami. Bradley en Zoe waren een paar maanden samen, toen ze in maart vorig jaar uit elkaar gingen. In september probeerde het stel het nog een keer, maar nu lijkt de relatie alweer op de klippen gelopen.

Er wordt al maandenlang gespeculeerd over wie de rollen van Christian Grey en Ana op zich gaan nemen in de verfilming van Fifty Shades of Grey. De laatste actrice waarover gespeculeerd wordt? Krysten Ritter; onder andere bekend  van Gilmore Girls, Gossip Girl en 27 Dresses. Krysten reageerde direct enthousiast op Twitter dat ze zeker ja zou zeggen als ze de rol zou krijgen aangeboden. Wij zijn heel erg benieuwd wie er uiteindelijk gecast gaan worden als Christian en Ana, na al die maanden van speculatie zijn we er nu wel een keertje klaar voor. 

Bronnen: Ohnotheydidnt / GossipCop / Nu.nl

Beeld: Reporters / Twitter / Fashion / Vanity Fair