Lifestyle

10 albums waar we naar uitkijken in 2013

2013 is het jaar dat Miley Cyrus eindelijk weer eens met een nieuw album komt, maar niet alleen Miley heeft een nieuw album op het programma staan. Ook Lady Gaga, Selena Gomez en Beyoncé zijn druk bezig met nieuw materiaal. Wij zetten de 10 albums waar we het meest naar uitkijken op een rijtje.

Dido (maart)

Dido's vierde studio album "Girl Who Got Away" ligt vanaf 5 maart in de winkel. Het was even stil rond Dido, haar vorige album komt alweer uit 2008. In de tussentijd werd ze moeder van Stanley en trouwde ze met Rohan Gavin. Het eerste nummer "Let us move on" staat al op YouTube.

Selena Gomez & The Scene (maart)

Na een jaar van muzikale afwezigheid om zich op haar acteercarrière te richten, komt Selena Gomez in maart terug met een nieuw album. Hoe het album gaat heten, wanneer het precies gelanceerd wordt en wat voor soort album het wordt is helaas nog niet bekend.

The Wanted (maart)

De Engelse boyband The Wanted komt in maart met het nieuwe album "Third Strike" het album zou eigenlijk al in 2012 gereleased worden, maar dat werd een paar maanden uitgesteld. Er zijn al twee singles van het album uitgebracht; Satellite en I Found You.

Justin Bieber

Afgelopen jaar bracht Justin Bieber zijn album "Believe" uit, dit jaar komt hij met Believe 2.0, het schijnt dat daar nummers opkomen die Believe (1.0) net niet gered hebben. Erg veel meer is er helaas nog niet over bekend. Een nummer dat op het album zal komen is "Make You Believe".

Miley Cyrus

Erg veel is er nog niet bekend over het nieuwe album van Miley Cyrus, maar dat het er aan zit te komen is duidelijk! Miley heeft de afgelopen maanden onder andere met Pharell Williams in de studio gezeten. Wanneer het album gereleased wordt en wat voor genre het zal zijn… wie zal het zeggen? Wij weten het in ieder geval op dit moment nog niet.

Beyoncé

Afgelopen zomer nam Beyoncé haar nieuwe album op. Ze werkte voor dit album onder andere samen Ryan Tedder, Kanye West en natuurlijk haar man Jay-Z. Wanneer het album in de winkels ligt is nog even raden. Ze zal in ieder geval tijdens de SuperBowl (het grootste sportevenement in Amerika) optreden. Mooi moment om nieuw materiaal te laten horen, toch? De SuperBowl is begin februari.. Dus misschien komt het nieuwe album van Beyoncé zelfs wel sneller dan je denkt!

Lady Gaga

Lady Gaga komt dit jaar met een opvolger van haar populaire album "Born This Way"  genaamd ARTPOP. Het gaat niet om één, maar om twee CD's die los van elkaar gereleased zullen worden. Het eerste deel (en de eerste single) kunnen we dit voorjaar verwachten. Wij zijn benieuwd of het net zo succesvol zal zijn als haar vorige albums Born This Way en The Fame.

Avril Lavigne

Avril Lavigne komt dit voorjaar met haar vijfde studio album. Veel meer is er over het album op dit moment helaas nog niet bekend. Op het album staat in ieder geval één nummer waarop ook Chad Kroeger (Avril's verloofde en zanger van de Canadese band Nickelback) aan meegewerkt heeft.

Katy Perry

Naar verwachting komt Katy Perry deze zomer met een nieuw album. De opvolger van het super populaire "Teenage Dream" zal een stukje donkerder zijn dan we van Katy gewend zijn. Niet gek, als je je bedenkt dat Katy de afgelopen tijd door een heftige periode ging met een stukgelopen huwelijk. Wij zijn in ieder geval heel erg benieuwd naar het nieuwe album.

OneRepublic

Begin dit jaar komt de Amerikaanse band OneRepublic met hun derde album "Native". In augustus kwam het eerste nummer "Feel Again" al uit, deze week komt de tweede single "If I Lose Myself" uit. We zijn groot fan van de eerste twee albums van OneRepublic, we hebben dan ook goede hoop voor Native.

Naar welk album kijk jij het meeste uit in 2013?

Bron: Billboard / Didomusic.com / MileyCyrus.com / Wikipedia