Films & Series

Films waar we naar uitkijken in 2013

Een nieuw jaar, een nieuwe bioscoopagenda. 2012 was een mooi film jaar, met films als The Hunger Games, Magic Mike, The Amazing Spiderman en Snow White & The Huntsman, maar 2013 belooft minstens zo mooi te worden. We zetten de meest interessante filmreleases voor 2013 op een rijtje. 

Januari:

Les Miserables

Watch on YouTube

De bekende musical is verfilmd met onder andere Anne Hathaway, Hugh Jackman en Amanda Seyfried in de hoofdrol. Anne knipte haar haren af en verloor 12 kilo in drie weken voor de rol en hoopt op een Oscar. Wij zijn benieuwd of het al die moeite waard is geweest.

Django Unchained

Watch on YouTube

De nieuwe Quentin Tarantino (onder andere bekend van Inglorious Bastards) over de slavernij in Amerika met in de hoofdrol onder andere Jamie Foxx en Christoph Waltz.

Gangster Squad

Watch on YouTube

Dat Emma Stone en Ryan Gosling een winnend team zijn, weten we sinds Crazy Stupid Love (2011), wij zijn dan ook heel erg benieuwd naar deze nieuwe film met ons favoriete koppel.

Februari:

Lincoln

Watch on YouTube

Over de Amerikaanse President Abraham Lincoln die halverwege de 19e eeuw de strijd aan ging met de slavernij. Deze film moeten we alleen al zien omdat het een lesje geschiedenis is.

This is 40

Watch on YouTube

De spin-off van de film "Knocked Up" uit 2007, met in de hoofdrol Paul Rudd en Leslie Mann. Ze spelen de rol van Debbie en Pete een koppel met veertigers-problemen.

Movie 43

Watch on YouTube

Een hilarische film met onder andere Kate Winslet, Hugh Jackman en onze favoriet, Emma Stone.

Maart:

The Paperboy

Watch on YouTube

Zo heb je Nicole Kidman nog nooit gezien! Oh en ze heeft een paar vrij romantische scenes met Zac Efron. OMG!

Spring Breakers

Watch on YouTube

Wij kunnen niet wachten op de film Spring Breakers met in de hoofdrollen Selena Gomez, Vanessa Hudgens en Ashley Benson. 

The Host

Watch on YouTube

De verfilming van Stephenie – Twilight – Meyer's boek The Host. Over Melanie Stryder die een vreemd buitenaards wezen in haar lichaam krijgt.

April:

Iron Man 3

Watch on YouTube

Het derde deel van de populaire Iron Man films met onder andere Gwyneth Paltrow en Robert Downey Jr.

Mei:

The Great Gatsby

Watch on YouTube

Wij kijken al meer dan een jaar uit naar de verfilming van de klassieker "The Great Gatsby" met in de hoofdrol Leonardi DiCaprio en Carey Mulligan.

Juni:

Man of Steel

Watch on YouTube

De nieuwe Superman! Henry Cavill speelt Superman, Amy Adams Lois Lane. De trailer voorspelt in ieder geval veel goeds.

Juli:

Kick-Ass 2

Het vervolg op Kick-Ass (2010) met Jim Carrey, Nicholas Cage en Chloë Moretz.

Augustus:

The Lone Ranger

Een Disneyfilm met in de hoofdrol Johnny Depp en Armie Hammer (The Social Network). Geproduceerd door Jerry Bruckheimer en geregisseerd door Gore Verbinski, beiden ook verbonden aan Pirates of the Caribbean. Wij kunnen niet wachten.

September:

Rush

Een film over het leven van Formule 1 racer Niki Lauda, die in de jaren 70 bijna zijn leven verloor tijdens een race. In de hoofdrol onder andere Chris Hemsworth en Olivia Wilde. Wij zijn heel erg benieuwd.

Oktober:

Romeo & Juliet

Een nieuwe verfilming van Shakespeare's bekendste toneelstuk, Romeo en Juliet, in de film spelen onder andere Hailee Steinfeld en Ed Westwick.

 

Carrie

Watch on YouTube

De verfilming van één van de engste films aller tijden met in de hoofdrol Chloë Moretz.

November:

The Hunger Games: Catching Fire

The Hunger Games was onze favoriete film van 2012, gelukkig komt eind dit jaar het vervolg "Catching Fire", met in de hoofdrollen weer Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson en Liam Hemsworth.

December:

The Hobbit: 2

Het eerste deel van de The Hobbit trilogie draait sinds een maandje in de bioscoop, eind dit jaar kunnen we de tweede film in de serie verwachten. In deze film maakt ook Orlando Bloom als Legolas weer zijn opwachting. Wohooo!

Naar welke films kijk jij het meeste uit dit jaar?

Bron: Pathé