Fashion

Behind the Girlscenes #53

Op Girlscene.nl zie je iedere dag artikelen, nieuwtjes en winacties verschijnen. Ook weet je wel wie de redactie vormen, maar wat doen deze ladies nou eigenlijk in een week? Van alles! Zie hier wat de redactie deze week bezighield…

Op de redactie van Girlscene is al-tijd wel wat te doen! Ben je niet bezig met het schrijven van artikelen, dan beantwoord je de vele mailtjes die dagelijks binnen komen, zijn er afspraken buiten de deur, redigeren we artikelen, verzenden we pakketjes en genieten we van heel veel lekkers… Zo kunnen we nog wel even doorgaan. Want meiden, als jullie het idee hebben dat het werk van een redactrice eenvoudig en relaxt is? Alles behalve… Er zijn zelfs dagen dat we tijd tekort komen! Kijk je mee?


Op de laatste dag van het jaar was Girlscene gewoon op de redactie te vinden. Maar zoals je ziet was er bijna niemand!


En wat hoort er bij 31 december? Oliebollen! Die mochten natuurlijk niet ontbreken. Wij hebben tussen het werken door heerlijk gesmuld van deze lekkernij. Jammie! 


Dinsdag was het natuurlijk oudjaar! Emma luidde het nieuwe jaar in met vriendinnen op een huisfeestje. De middelste vriendin was net terug na een half jaar in Amerika, dus deze Oud en Nieuw was extra speciaal :-). 


Janet knalde 2013 in met een groot feest. Lekker de hele nacht dansen; geen betere manier om het jaar te starten. 


Gezellig met vriendinnen!

oud&nieuw
Quirine vierde Oud & Nieuw in haar favoriete stad: Amsterdam. Ze had mooi uitzicht om het vuurwerk te bekijken en daarna had ze een huisfeestje tot in de vroeg (of late ;-)) uurtjes.


Op 1 januari ging Annemerel de strijd met de brakheid aan en liep ze haar eerste 5 kilometer van het jaar. Het was zulk lekker weer, dan kun je toch ook niet anders?


Op woensdag smikkelde Danique van deze heerlijke High Tea. Ziet dat er niet lekker uit?!


Al die lekkernijen moesten er natuurlijk weer af, dus Danique stapte dapper op haar crosstrainer. Met resultaat! Over die brownies en muffins hoeft ze zich geen zorgen meer te maken ;-). 


Annemerel's vriend kan HEEL erg lekker koken. Afgelopen week kookte hij voor haar en haar vriendin en vriend een heerlijk zevengangendiner. De Steak Tartaar en het hazelnoten ijs met gecarameliseerde hazelnoten waren favoriet!


Danique is altijd bezig met haar interieur. She lovessssss interieur! Haar wand met lijstjes is haar trots. Het was weer eens tijd om de lijstjes op te schonen met nieuwe foto's. Zo ziet het er nu uit! 


Op donderdag nam Danique even pauze en ging uit lunchen met een vriendin. Ze at deze overheerlijke Thaise kippensoep (Tom Ka Kai). Mmmm, yummy in my tummy!

Wat zijn jullie plannen dit weekend?

Fijn weekend ladies & see you next week!