Lifestyle

Show je kamer: Yara

Show je kamer is de rubriek om jouw kamer in de spotlight te zetten. Iedere week gluren wij in de kamer bij een van onze lezeressen die haar deuren voor ons en jullie opent! Wat is hun stijl en waar shoppen ze hun meubeltjes? Deze keer: de kamer van Yara.

''Mijn naam is Yara en ben super trots op mijn kamer. We zijn twee jaar geleden verhuisd en ik heb het zelf helemaal ingericht, daarom ben ik er zo trots op! Ik wilde sowieso een hele lichte kamer, want daar hou ik van, dat is wel gelukt volgens mij. Als mensen voor het eerst in mijn kamer komen zeggen ze eerst: 'Wow wat een leuke kamer!' En als tweede zegt iedereen; 'Waar is je bed?!' Dat komt omdat die in mijn zogenaamde 'slaapkast' staat. Die zie je niet meteen als je m'n kamer in komt. Dat is echt een heel fijn plekje om even tot rust te komen zonder dingen om je heen. De muur van mijn slaapkast hangt vol met foto's met vrienden en familie. Overal in mijn kamer zie je ook foto's. En in de zomer is het natuurlijk ook heerlijk om op mijn balkon te zitten.''

kamer

kamer

kamer

 

Ben je ook zo trots op & happy met je kamer? Stuur dan je foto + informatie over jezelf, je kamer en je stijl o.v.v. "Show je kamer" naar info@girlscene.nl en wie weet sta jij straks met je kamer op Girlscene.nl!

Wat vind jij van deze kamer?

Door: Yara