Fashion

Shopping: januari essentials

De tijd vliegt.. december is alweer voorbij, wat zeggen we.. 2012 is zelfs voorbij. Nieuwe maand, nieuw jaar. Om 2013 fabulous te beginnen stelden we weer een survivalpakket samen.

Erg sexy zijn ze niet, maar oooh wat zien ze er comfortabel uit, die onesie's (1). We zien onszelf al liggen op de bank, met het eerste seizoen van Gossip Girl (9) (nu we weten wie Gossip Girl is moeten we alles weer opnieuw bekijken) en een kopje detoxthee (7) (om de kerstkilo's weg te werken) en een hotpack in de vorm van een hartje (6).

De regen trotseren we deze maand met de enorm grote paraplu in de vorm van een hartje (10), hieronder blijf jij niet alleen droog, je lover of je beste vriendin blijft de regen ook gelijk bespaard.

Mocht het écht gaan vriezen dan willen we natuurlijk wel schaatsen. Wij zijn verliefd op deze schaatsen van Roces met slangenlerenpatroontje (5).

Wisten jullie dat One Direction bezig was met het maken van een boek? Deze maand ligt het boek "A Year With One Direction" (4) in de winkel! Rennen!

Januari is traditioneel ook de maand dat iedereen weer begint te sporten. Staat dat ook op jouw agenda? Heb jij dan al een Sport BH? Je denkt misschien dat je die niet nodig hebt, maar zodra je eenmaal een keer met een Sport BH gelopen hebt, wil je niets anders meer. Deze knalroze (8) van de H&M is prima geprijsd en ziet er ook nog eens leuk uit.

Op de redactie zijn we stiekem een beetje verliefd op de notebooks van Archie Grand, vooral de knalroze met de tekst "Shopaholics I Met And Liked" (2) valt bij ons in de smaak. Prima boekje om al je goede voornemens in op te schrijven.

Op onze nagels dragen we deze maand een super mooie kleur donkerblauw van Essie "Midnight Cami" (3), we love it!

Hoe ga jij januari overleven? Heb jij bepaalde voornemens voor deze maand?