Lifestyle

Be good to your body!

Een blaasinfectie, een ongewenste intieme geurtjes en een opgeblazen gevoel: allemaal kleine kwaaltjes waar we liever niet over praten. Gek eigenlijk, want het kan je zomaar overkomen. Het goede nieuws is dat je er niet langer mee hoeft rond te lopen. Niet met chemische medicijnen die het lichaam belasten, maar met producten die vrij van parabenen, hormonen en schadelijke chemicaliën zijn. Onze aanrader? i say tegen het opgeblazen gevoel. 

Ken je dat, een opgeblazen gevoel? Misschien heb je het wel gehad met de afgelopen kerstdiners. We hebben alle lekkernijen niet kunnen weerstaan en hebben meer gegeten dan we eigenlijk aan konden. Dat hoort uiteraard bij kerst, maar je kan er een opgeblazen gevoel aan overhouden. Je buik zet zich helemaal uit en je broek lijkt ineens drie maten te klein. Je kunt zelfs maagpijn hebben en misselijk zijn. Een opgeblazen gevoel kun je ook krijgen door stress, afvallen, verkeerde voeding of medicijngebruik. 

isay

Een kwaaltje waar je zo snel mogelijk vanaf wil! Natuurlijk kun je hiervoor naar de dokter gaan, er zijn genoeg medicijnen tegen. Maar deze middeltjes zitten vol chemicaliën en het verstoort de balans van je lichaam. Niet de fijnste manier om een opgeblazen gevoel tegen te gaan. 

Nu is er i say tegen een opgeblazen gevoel: capsules zorgen dat de vastzittende lucht in je buik snel verdwijnt. Kleine gasbelletjes worden samengevoegd tot grotere. Dat alles gebeurt zonder de natuurlijke werking van je darmstelsel te beïnvloeden. Het gas en andere afvalstoffen verlaten je lichaam op een natuurlijke wijze.

isay

i say is een nieuw 'merk' die kwaaltjes tegen gaat op een natuurlijke manier. Het team bestaat uit farmacologen, chemici, biologen en microbiologen. Zij zoeken werkzame bestanddelen die het lichaam niet belasten. Zij hebben een compleet andere mindset dan de farma. i say: producten zijn volledig vrij van parabenen, hormonen en schadelijke chemicaliën. Ze zijn niet op dieren getest.

De eerste i say producten zijn nu te koop bij apotheken en drogisterijen. Er zijn nu acht producten verkrijgbaar tegen kwalen als blaasinfectie, koortslip, vaginale ongemakken, droge mond en dus een opgeblazen gevoel.

Be good to your body! 

Wat vind jij van i say?