News

Celebrities vieren Kerstmis

Helaas, het is weer voorbij, we mogen weer een jaar wachten op Kerst. Geen kerstliedjes meer, geen excuus meer om drie kilo chocola te eten en geen kerstdiners meer op het programma. Maar wij zijn niet de enige die Kerst gevierd hebben. Ook in celebrity-land was het Kerstmis. Wij verzamelden de leukste (kerst)foto's getweet door onze favoriete celebs.

Miley Cyrus vierde Kerstmis met haar hondjes, familie en verloofde Liam. Ze droeg de hele dag een heerlijke onesie met tijgerprint. Merry Christmas!

Snooki vierde haar eerste kerst met haar gezinnetje, een paar maanden geleden werd haar eerste kindje Lorenzo geboren. Baby's first Christmas!

Mariah – All I Want For Christmas – Carey vierde Kerst gezellig met haar man Nick Cannon en kinderen.

Nicole Richie vierde Kerst ook met de hele familie. Spot jij haar vader Lionel en haar man Joel Madden?

Vanessa Hudgens en Ashley Tisdale brachten samen de kerstdagen door.

Mischa Barton KREEG veel cadeaus, of gaf veel cadeaus, dat vertelt het verhaal niet. Wij zijn heel erg benieuwd wat er in al die pakjes zit!

Olympisch schoonspringer (en hottie) Tom Daley twitterde deze vrolijke foto's. Van die laatste worden wij ook heel erg gelukkig.

Rachel Zoe en haar man spendeerden de kerstdagen met vrienden op het eiland St. Barths.

Lucy Hale spendeerde een deel van Kerstmis, net als Miley Cyrus, in een onesie. Voor kerst kreeg ze een Vitamix en zo te zien is ze er heel erg blij mee!

De Kardashian / Jenner's spendeerden de Kerst ook met z'n allen.

Heb jij ook zulke fijne kerstdagen gehad?! Heb je lekker gegeten, ben je goed verwend?

Bron beeld: Twitter / Instagram