News

Gossip Girl(scene) week 52

Roddels, speculeren, achterklap, smoezen, achter je rug om praten, laster, kwaadsprekerij. Naja dat laatste is wat overdreven, maar wat we willen zeggen is dat we graag wekelijks roddelen. Niet over elkaar, maar over celebs. Zie hier de gossip van deze week!

De broer van Kevin Federline, Christopher Federline beweert de vader te zijn van Britney's zoon Sean. Daarnaast zou Britney Christopher's creditcard gestolen hebben en hem gechanteerd hebben. Dit valt allemaal te lezen in een politie rapport dat het Amerikaanse magazine de "National Enquirer" in handen heeft. Britney's Ex Kevin zou zelfs hebben toegegeven dat Sean niet zijn zoon is. Britney en haar team hebben nog niet gereageerd op de bizarre geruchten. To be continued..

Rihanna en Chris Brown zouden nu toch echt weer aan het daten zijn. Maar de relatie doet Rihanna niet erg veel goed. Op eerste kerstdag zaten Chris en Rihanna gezellig en ogenschijnlijk verliefd op de tribune bij een basketbalwedstrijd, maar twee dagen ervoor was Rihanna nog in tranen. Rihanna vierde kerst met haar familie in Barbados en Chris zou ook komen. Haar familie zou eindelijk zo ver zijn Chris zijn gewelddadige uitspatting te vergeven, maar Chris kwam niet opdraven. Rihanna schijnt in tranen geweest te zijn en werd door bronnen "een wrak" genoemd. 

Katy Perry en John Mayer vierden de kerstdagen samen. Ze vierden het bij de ouders van Katy Perry in Santa Barbara. Het was niet de eerste ontmoeting tussen John en Katy's ouders, maar het is wel een grote stap voor Katy en John. John is naar verluidt helemaal gefocust op Katy en sms't niet meer met andere meisjes. Wij zijn benieuwd hoe lang deze relatie stand houdt.

Ashton Kutcher diende afgelopen de scheidingspapieren in. Ashton en Demi zijn al meer dan een jaar uit elkaar, maar de scheidingspapieren waren nog steeds niet ingediend. Maar Ashton wil verder met zijn leven en is al een tijdje gelukkig met Mila Kunis. Nu Ashton de scheidingspapieren heeft ingeleverd was het ook eindelijk tijd om Mila mee te nemen naar zijn familie in Iowa. Mila en Ashton hebben samen de kerst bij Ashton's ouders gevierd, ze zijn inmiddels alweer zo'n zeven maanden samen.

Kate Winslet is eerder deze maand voor de derde keer getrouwd. Ze stapte in het huwelijksbootje met Ned Rock'nRoll, het neefje van de Britse multimiljonair Richard Branson. Kate en Ned (die eigenlijk Abel Smith heet) leerden elkaar een jaar geleden in de herfst van 2011 kennen.  Kate was eerder getrouwd met Jim Threapleton, ze hebben samen een twaalfjarige dochter. In 2003 trouwde Kate met regisseur Sam Mendes, samen hebben ze een negenjarige zoon. 

Bron: Ohnotheydidnt / PerezHilton / Nu.nl

Bron beeld: Reporters & Instagram