Beauty

Oproep: Testpanel Revitalash

Lange, volumineuze wimpers, welk meisje wil dat nou niet? We gebruiken mascara om long lashes te krijgen, maar vaak moeten we toch aan de nepwimpers om echt resultaat te krijgen. Dat hoeft nu niet meer! Revitalash geeft jou natuurlijke lange wimpers, na maximaal drie maanden gebruik. Girlscene zoekt vijf meiden die dit product willen testen! Zijn wij op zoek naar jou?

Heel Amerika is er al weg van, maar Revitalash is nu ook verkrijgbaar in Nederland. In elke reclame voor mascara hebben de modellen rode loper lashes, maar vaak komen jouw wimpers er in het echt niet zo uit te zien. Daarvoor hebben we nepwimpers nodig. Maar met Revitalash kun je deze look natuurlijk creëren. Gebruik het drie tot tien weken elke dag en je zal nooit meer nepwimpers hoeven gebruiken.

Revitalash is ontwikkeld door een Amerikaanse oogarts als speciaal cadeau voor zijn vrouw Gayle. Zij had kanker en door de chemotherapie waren haar wimpers ernstig beschadigd. Revitalash maakte haar wimpers weer lang en dik. Nu zien ze er zelfs mooier uit dan ooit!

Girlscene is op zoek naar vijf meiden die Revitalash voor ons willen testen. Je moet:
– Bereid zijn om gedurende drie maanden elke dag Revitalash aan te brengen
– Na de drie maanden een review schrijven over het product en te sturen naar de redactie van Girlscene.

Je krijgt voldoende Revitalash om het drie maanden te testen!

Wil jij een van de vijf meiden zijn die Revitalash gratis mogen testen? Mail dan naar info@girlscene.nl. 

lash