Beauty

Schone handen met Nablus zeep!

Aan het einde van de dag zijn onze handen behoorlijk vies. Hoe kan het ook anders, want onze handen raken van alles aan. Als je weer thuis komt is het erg fijn -en belangrijk- om ze even te wassen met een zeepje. Maar wist jij dat de meeste zeepjes helemaal niet zo goed voor je zijn? Nablus zeep is dat wel, want het is gemaakt met uitsluitend natuurlijke ingrediënten.

De zeep van Nablus ruikt niet alleen heerlijk, maar je handen worden er ook erg schoon van! De basis van deze zeep is een mengsel van olijfolie en soda. De olijfzeep van Nablus wordt met de hand gemaakt van volledig natuurlijke ingredienten. Want misschien sta je er niet zo bij stil, maar de meeste zepen zijn erg chemisch en daarmee niet goed voor het milieu. Bovendien drogen de 'normale' zeepjes je handen enorm uit, wat vooral in de winter, waarin je een extra droge huid hebt, niet fijn is. Doordat deze zeep uit 80% olijfolie bestaat, droogt hij niet uit maar verzorgt de zeep je huid en hij maakt je handen juist lekker zacht! 

zeep

zeep

zeep

Alle ingrediënten komen oorspronkelijk voor in het Midden-Oosten en hebben een terapeutische werking. Er zijn geen kunstmatige ingrediënten aan toegevoegd. Je kunt de zeep elke dag gebruiken en hij is voor elk huidtype te gebruiken. Oók door mensen met een gevoelige of problematische huid. 

Omdat er alleen natuurlijke ingrediënten gebruikt worden, is de zeep biologisch afbreekbaar. Super milieuvriendelijk dus. Zo heb je niet alleen schone, frisse handen, maar draag je ook een steentje bij aan het milieu. 

Ook fijn om te weten: Nablus zeep is niet getest op dieren! 

De zeep kost € 5,20.

zeep

zeep

 Was jij je handen al met Nablus zeep?