Lifestyle

Show je kamer: Nicole

Show je kamer is de rubriek om jouw kamer in de spotlight te zetten. Iedere week gluren wij in de kamer bij een van onze lezeressen die haar deuren voor ons en jullie opent! Wat is hun stijl en waar shoppen ze hun meubeltjes? Deze keer: de kamer van Nicole.

Hoi meiden! Ik ben Nicole, ben 17 jaar en woon sinds september in Den Haag. Omdat ik dit jaar begon aan de studie Communicatie aan de Haagse Hogeschool heb ik besloten om maar meteen naar Den Haag te verhuizen. De meeste meiden zouden er voor kiezen om in een studentenhuis te gaan wonen, maar ik heb het iets anders aangepakt. Ik heb sinds 2,5 jaar een vriend en dus hebben we besloten te gaan samenwonen. Hij wou ook gaan studeren in Den Haag en na een beetje rekenen kwamen we erachter dat samenwonen ons veel geld zou schelen, en daarnaast waren we super enthousiast om meer tijd met elkaar door te brengen. Doordat je alle kosten door twee kunt delen, konden we een groter appartement gaan zoeken.

Na een beetje zoeken waren we helemaal enthousiast over dit appartement, omdat het een extra logeerkamer (die nog steeds vol staat met dozen), ruime woonkamer en 2 balkons heeft! Daarnaast vonden we het een groot voordeel dat we onze badkamer, keuken en voordeur met niemand hoeven te delen, behalve elkaar natuurlijk. Om geld te besparen zijn we op jacht gegaan naar oude meubels, die we allemaal in een nieuw jasje hebben gestoken. Het kostte wat tijd en moeite, maar het voordeel is dat je alles precies zo kunt maken als je zelf wil. Qua inrichting hebben we het strak en minimalistisch gehouden, maar wel met een tintje brocante om wat sfeer te creëren. Ik hoop dat jullie het mooi vinden, wij zijn er in ieder geval helemaal happy!

kamer

kamer

kamer

kamer

kamer

Ben je ook zo trots op & happy met je kamer? Stuur dan je foto + informatie o.v.v. "Show je kamer" naar info@girlscene.nl en wie weet sta jij straks met je kamer op Girlscene.nl!

Wat vind je van de kamer van Nicole?