News

Gossip Girl(scene) week 51

Roddels, speculeren, achterklap, smoezen, achter je rug om praten, laster, kwaadsprekerij. Naja dat laatste is wat overdreven, maar wat we willen zeggen is dat we graag wekelijks roddelen. Niet over elkaar, maar over celebs. Zie hier de gossip van deze week!

Het gaat niet erg goed met de financiën van Ms. Lohan. Het gaat zelfs zo slecht dat ze haar doktersrekeningen niet meer zou kunnen betalen. Lindsay's psycholoog kost zo'n 250 tot 300 dollar per sessie, haar zorgverzekering dekt maar 20% van die kosten. Linds zit echt om geld verlegen, een paar weken geleden ontving ze nog 100.000 dollar van niemand minder dan Charlie Sheen om haar belastingschuld weg te werken. Wij kunnen ons niet voorstellen hoe iemand die in het verleden miljoenen verdiend heeft nu zulke geldproblemen kan hebben. Maar het kan, zo blijkt.

Het gerucht ging al even maar nu heeft Jessica het dan eindelijk bevestigd. Althans.. Als we het "gerucht" mogen geloven. Jessica was op een feestje waar haar gevraagd werd hoe het ging met de baby. Haar antwoord? "Welke, ik ben weer zwanger!" Jessica Simpson is een half jaar nadat ze bevallen is van haar eerste kindje, alweer zwanger. Arme Jess, begint ze net haar oude figuur weer terug te krijgen, mag ze nog een keer door die hel! Maar ook: gefeliciteerd Jess!

Harry Styles en Taylor Swift spenderen de laatste tijd wel heel erg veel tijd samen. Wij verheugen ons stiekem al op de liedjes die zullen komen als dit fout loopt… Maar goed, afgelopen week sliep Mr. Styles zelfs bij Taylor thuis. Hij is in ieder geval goedgekeurd door Taylor's moeder. Hij werd afgelopen week aan haar voorgesteld.

Rihanna en Chris Brown waren nog maar net 'bij elkaar', nu lijkt het er al weer op dat de twee uit elkaar zijn. Op haar instagram account schreef ze "Vrijgezel zijn sucks, het enige waar ik nu nog zin in heb is alles waar ik maar zin in heb". Op Twitter schreef ze ook al zo iets dubbelzinnigs: "Onderschat nooit het vermogen van een man om je schuldig te laten voelen". Arme Rihanna. Het zit haar ook niet mee in de liefde. 

Vorige week schreven we dat Miranda en Orlando een pauze in zouden hebben gelast. Niets van waar als we Miranda moeten geloven. Ze kijkt juist heel erg uit naar hun kerstvakantie. Orlando bevond zich afgelopen maanden in Afrika waar hij opnames had voor zijn nieuwe film Zulu. Waar Orlando, Miranda en hun zoontje Flynn de vakantie door zullen brengen wil Miranda niet vertellen, maar volgens haar is het een plek waar niemand hen zal vinden. Vermoed wordt dat ze naar hun huis op het Engelse platteland gaan.

Bronnen: Ohnotheydidnt / Nu.nl / Telegraaf / Perez Hilton

Bron beeld: Reporters & Weight Watchers