Lifestyle

Gossip Girl Finale wist-je-datjes

Gossip Girl is ten einde. Afgelopen maandag werd in de Verenigde Staten de allerlaatste aflevering uitgezonden. Op de redactie heeft niemand het in de laatste paar minuten helemaal droog kunnen houden. It's the end of an era! Stephanie Savage, één van de producers van de serie, heeft de laatste aflevering toegelicht zodat we het allemaal nog net iets beter begrijpen! Alleen klikken als je de aflevering al gezien hebt, of heel erg goed tegen spoilers kunt!

Wist je dat…

– Dan bijna perongeluk als Gossip Girl onthuld was in de allereerste aflevering? Tijdens de pilot aflevering dacht het publiek dat Dan Gossip Girl was. Dan zat achter de computer en keek naar de Gossip Girl website, het leek er op deze manier op dat hij de eigenaar van de website was. Ze hebben de aflevering toen veranderd voordat deze op TV werd uitgezonden.

– Stephanie en Josh, de makers van Gossip Girl, wisten eigenlijk al vanaf het begin dat Chuck en Blair aan het eind bij elkaar zouden komen. 

– Rufus uiteindelijk samen eindigt met Lisa Loeb, een zangeres die we ook al in het eerste seizoen van Gossip Girl voorbij hebben zien komen, tijdens een concert van de band van Rufus "Linkin Hawk".

– Jessica Szohr (Vanessa) kwam ook voorbij in de aflevering. Weet je waar dit was opgenomen? Op de set van The Carrie Diaries, in de keuken van Carrie Bradshaw.

– En weet je waar de scene met Kristen Bell en Rachel Bilson is opgenomen? Op de set van Hart of Dixie!

– De makers wisten van te voren dat de foto's van de bruiloft van Chuck en Blair op internet zouden opduiken, waar ze niet op gerekend hadden, was dat er ook foto's van Serena en Dan's bruiloft op zouden duiken. Dit hebben ze expres in een huis gefilmd, achter gesloten deuren. 

– De makers van de serie hadden Uncle Jack en Georgina al veel eerder samen willen laten komen. Maar Jack (Desmond Harrington) speelt in Dexter en zijn agenda zat zo vol, dat hij helaas niet vaak in Gossip Girl voorbij kon komen.

– Jenny werkt in de Flash Forward bij Blair. In de Flash Forward zie je haar een tas dragen waarop staat "J by Waldorf".

– Serena is in de Flash Forward een grote speler in de New York Social Scene. Ze haalt geld op voor goede doelen.

Wat vond jij van de aller laatste Gossip Girl aflevering? Had jij verwacht dat Dan Gossip Girl zou zijn?