Fashion

Designer look-a-like tassen

We hebben allemaal de droom om een keer een echte designer tas aan te schaffen. Helaas moeten we hier alleen jarenlang voor sparen. Maar niet getreurd, tot die tijd kan je het prima doen met perfect nagemaakte tassen. Kijk snel verder want Girlscene heeft een aantal mooie look-a-likes voor je op een rij gezet.

tas lookalike
Droom jij al jaren van een echte Celine? Dan is deze look-a-like perfect voor jou, I Want That Musthave, €99,00.

hermes lookalike
Al jaren lopen verschillende celebrities met deze Hermès tas. Een echte kost al gauw €7000,-. Voor deze mooie namaak betaal je slechts €69,95 (Hippe Hebbedingetjes).

chanel lookalike
Dit schattige tasje willen veel meiden graag in hun bezit hebben. Nog even sparen! In de tussentijd heb je deze al voor €22,22 (Asos).

birkinlookalike
Ook deze tas van Balenciaga is al jarenlang heel populair. Graag hebben we natuurlijk een echte in ons bezit, maar tot die tijd is deze look-a-like geschikt, I Want That Musthave, €99,00.

stellalookalike
De prijs van deze Stella McCartney Falabella ligt rond de €650,-. Dan is deze namaak toch een stuk voordeliger! Hippe Hebbedingetjes, €39,95.

yvesrochaslookalike
Op zoek naar een grote tas? Dan is deze look-a-like van Yves Rochas wat voor jou, Zara, €49,95.

alexanderwanglookalike
De prijs van deze tas ligt rond de €850,00. Deze look-a-like doet er zeker niet voor onder en die je heb je al voor €39,95 (Hippe Hebbedingetjes) in huis!

Heb jij een designer look-a-like tas?