Fashion

Shoppen bij Primark met Danique + €250,- shoptegoed!

De grote dag was eindelijk aangebroken voor Ixchel, de grote winnares van het € 250,00 shoptegoed bij Primark Almere + shoppen met mij (Danique). Toen ik winnares Ixchel aan de telefoon had, kon ze haar oren niet geloven… Maar ik wel: zo'n intens vrolijk en gelukkig gegil maakte mijn hele dag goed en wist zeker dat ik iemand erg blij had gemaakt met deze prijs! Benieuwd hoe deze shopsessie verliep? Lees dan snel verder + bekijk de hele fotoreportage van de dag en haar nieuwe aanwinsten!

Almere Centrum was dinsdagochtend de plek van bestemming! Helaas hadden we de meest regenachtige dag ever uitgekozen, maar dat mocht deze shopsessie natuurlijk niet in de weg staan. Daar stond ze dan, glunderend en wel te wachten op mij en nog een dame van Primark. Na een kennismaking kon de shopsessie beginnen: heerlijk struinen door de winkel, alles pakken wat je pakken kan, heerlijk rustig (sowieso een tip voor de meiden die graag naar Primark willen, ga -als het kan- op een doordeweekse dag zo vroeg mogelijk), een privé paskamer en dat allemaal zonder rekening te hoeven houden met het budget! Heerlijk toch, zoals we dat in Limburg zouden zeggen: 'Daar worde ge toch blij van?!' Nou en dat was ze zeker, intens blij en gelukkig! Met de meest fashionable en multifunctionele items, een outfit voor Kerst, killer heels, stijlvolle sieraden, en nog veel meer liep ze de Primark weer uit en met nog welgeteld een kleine € 4,00 op haar pasje. Nou is dat geslaagd, of is dat geslaagd!

Maar daaraan voorafgaand moest er natuurlijk heeeeeel veel gepast worden…

primark

Check, de Kerst outfit is binnen! Vrouwelijk, stoer en een tikkeltje sexy, we like!

primarkprimark

 

primarkprimark

 

primarkprimark

 

primarkprimark

Hoe stijlvol is dit zwarte dip back jurkje, afgewerkt met pailletjes?!

primarkprimark

De stapel must-buy items werd groter, groter en groter…

primarkprimark

primark

primark

primark

primark

primark

primark

Natuurlijk is het ook belangrijk hoe winnares Ixchel de hele shopsessie heeft ervaren…
''Ik heb echt een topdagje gehad! Aan het begin moest ik even wachten tot we compleet waren en toen gingen we lekker shoppen. Normaal kijk ik altijd naar de prijs, maar nu gooide ik gewoon alles wat ik leuk vond in m'n tas. Er was zo enorm veel leuke kleding. Tijdens het passen vond ik eigenlijk alles wel leuk, wat normaal nooit zo is.

Ik ben super blij met m'n Jeffrey Campbell look-a-like schoenen, m'n gekleurde broeken, nieuwe blouses en al mijnn andere nieuwe spullen! Na het shoppen gingen we nog gezellig wat eten en daarna ging ik naar huis. Echt super bedankt voor deze geweldige prijs! Groetjes en nogmaals enorm bedankt!''

primark

primark

primark

primark

primark

primark

primark

primark

primark

Behoorde jij nu niet tot een van de winnaressen, niet getreurd… Er staan nog een heleboel leuke winacties op de planning en wie weet ben jij de volgende keer een gelukkige winnares!

Wat vind jij van de items die Ixchel gescoord heeft?

Must reads 👀