Fashion

3x Fabulous wintersport outfit

Heb jij jouw tripje richting de sneeuw al geboekt? Ben je er al helemaal klaar voor? Of kan jouw wintersportgarderobe nog wel een update gebruiken? Mocht dat laatste het geval zijn, lees dan snel verder, wij stelden een paar fabuleuze outfits samen.

I'm blue dabadiedabieda, met deze jas (1) val je lekker op, maar gecombineerd met de witte broek (5) en zwarte muts (4) word je toch geen clown. De bril van Oakley (3) is speciaal voor de wintersport gemaakt en het zwarte vestje (2) kun je ook buiten de piste gewoon dragen, perfecte investering dus.

Rood, zwart en wit zijn dé wintersportkleuren. De rode broek (3) gecombineerd met de zwarte jas (4) en de witte trui (5) passen perfect bij elkaar. Gecombineerd met het rode mutsje (1) en de zwarte zonnebril met rode binnenkant van Ray Ban (2) ben je helemaal klaar om de piste te veroveren.

Dat wij van de kleurencombinatie wit-roze houden, zal jullie niet ontgaan zijn, onze website is niet voor niets al jaren wit met roze. Deze outfit past daar perfect bij. De roze broek (4) met de witte jas (3) is wat ons betreft de beste optie. Gecombineerd met de grijze trui van Nike (5), de wit-zwarte skibril (1) en de gekleurde muts (2) heb jij een fabulous outfit.

Ga jij dit seizoen op wintersport, of ben je al geweest? Heb jij jouw outfit al bij elkaar?