Lifestyle

Oproep: meld je aan voor Grenzeloos Verliefd op Net5

We genieten allemaal van de verhalen in de rubriek 'Grenzeloos Verliefd'. Lekker zwijmelen bij de romantische verhalen over liefde in het buitenland. Natuurlijk is het niet allemaal rozengeur en maneschijn. Heb jij een liefde in het buitenland en wil jij graag je verhaal delen? Dan is Net5 op zoek naar jou! Voor hun programma Grenzeloos Verliefd zijn ze op zoek naar nieuwe verhalen. 

Grenzeloos Verliefd is een serie over mensen die in Nederland alle schepen achter zich verbranden om achter hun grote liefde in het buitenland aan te gaan. De serie wordt al een tijdje succesvol uitgezonden op Net5. De nieuwe reeks gaat van start in maart, maar ze zijn nu al bezig met een nieuw seizoen! Daarvoor is Net5 op zoek naar deelnemers voor de serie die in september 2013 van start zal gaan. 

liefde

Verlaat jij huis en haard voor een onzeker bestaan in het buitenland met welgeteld een zekerheid: de hereniging met de liefde van je leven? Word jij binnenkort in Nederland of in het buitenland herenigd met je liefde? Wil jij met je partner een gezamenlijke toekomst opbouwen in een land dat voor hem of jou vreemd is? En zou jij bij deze grote stap door een cameraploeg gevolgd willen worden? Meld je dan aan!

Een aantal voorwaarden:
– Het liefst ben je de 20 en 35 jaar (minimaal 18)
– Jij (of je liefde) moet zich wel echt gaan settelen

Meiden die na maart 2013 naar de liefde van hun leven verhuizen (of andersom) mogen zich ook aanmelden. 

Is Net5 op zoek naar jou?!

liefde

Schrijf of mail dan! (Vergeet niet een paar foto’s toe te voegen!) 

SNP Media t.a.v. Grenzeloos Verliefd
Postbus 12121
1100 AC Amsterdam

grenzeloos.verliefd@snpmedia.nl