Lifestyle

VH1 Divas: Miley, Demi en meer!

Gisteravond werd in LA het jaarlijkse VH1 Divas concert gehouden. Met artiesten als Demi Lovato, Kelly Rowland, Ciara, Jordin Sparks en Miley Cyrus was het ook dit jaar weer een waar spektakel. Lees verder voor beelden en video's van het concert.

VH1 Divas wordt jaarlijks gehouden sinds 1998. In het verleden traden al grote artiesten als Aretha Franklin, Mariah Carey, Shakira, Kelly Clarkson en Adele op. Het concert is verbonden aan de VH1 Save the Music foundation. Deze stichting zet zich in voor muzieklessen op scholen in de Verenigde Staten. 

Gisteravond traden onder andere Miley Cyrus, Demi Lovato, Kelly Rowland, Ciara, Kelly Clarkson en Jordin Sparks op. De presentator van de avond was Adam Lambert. 

Miley bracht het nummer "Rebel Yell" van Billy Idol ter gehoren, ze droeg het liedje op aan haar deze week overleden hondje Lila. Aan het eind van het nummer zei ze "This is for you Lila!"

Ook Demi Lovato stond op het podium. Het X Factor jurylid bracht haar hit "Give your heart a break" ter gehoren. 

Kelly Osbourne kondigde Miley Cyrus' optreden aan.

Chiara en de net verloofde Kelly Clarkson traden ook op tijdens VH1 Divas

Helaas is het concert niet in Nederland te bekijken, maar op YouTube vonden we wel een paar filmpjes van de optredens van Miley Cyrus en Demi Lovato.

 

Wat vinden jullie van de optredens van Miley Cyrus en Demi Lovato?

Bron beeld: Reporters