Celebs

De mooiste trouwringen van celebrities

Trouwen is een bijzondere gebeurtenis. Zeker bij celebrities wordt alles uit de kast getrokken om hun -soms korte-  liefde voor elkaar te betuigen. De trouw- en verlovingsringen zijn vaak gigantisch zodat de hele wereld ervan mee kan genieten. Ben je al nieuwsgierig geworden? Girlscene zet de mooiste ringen voor je op een rij. Bekijk en oordeel zelf!

jennifer ring
Dit is de verlovingsring van Jennifer Aniston. Zij is afgelopen oktober ten huwelijk gevraagd door Justin Theroux. Simpel maar mooi!

blake ring
Hier zie je de prachtige ring van Blake Lively. Het is een ovale diamanten ring met rose goud. Afgelopen september is ze in het geheim getrouwd met Ryan Reynolds in South Carolina.

kate ring
Deze joekel van een ring staat Kate Hudson prachtig. Ze heeft deze ring, ter waarde van € 153.000!, gekregen van Matthew Bellamy.

katie ring
Ook al zijn Tom Cruis en Katie Holmes alweer gescheiden, deze ring is zeker het benoemen waard. Tom vroeg haar ten huwelijk onder de Eiffeltoren in juni 2005. De ring is vijf karaats met rose goud en is maar liefst €191.000 waard!

kristin ring
Kristin Cavallari en Jay Cutler zijn in april 2011 verloofd. Hij vroeg haar met een 5.2 karaat diamanten ring ten huwelijk tijdens een romantische trip naar Cabo. In augustus is Kristin bevallen van hun zoontje Camden.

christina ring
Niets meer dan het beste voor Christina Aquilera. Zij kreeg een vijf karaat diamanten en platinum ring van haar ex-man Jordan Bratman. Wauw!

avril ring
De verloofde van Avril Lavinge, Chad Kroeger, vroeg haar ten huwelijk met een 14 (!) karaat ring afgelopen augustus.

keira ring
Keira Knightley heeft deze mooie subtiele ring van James Righton gekregen. Hij vroeg haar in mei ten huwelijk.

miley ring
Miley Cyrus werd door Liam Hemsworth in juni ten huwelijk gevraagd met deze 3.5 karaat diamenten ring. De gouden ring staat haar mooi.

khloe ring
Khloe Kardashian moet het -natuurlijk- weer anders doen. Zij trouwde in september 2009 met Lamar Odom nadat ze een maand gedate hadden. En uiteraard draagt ze een gigantische ring!

jessica ring
Met deze prachtige diamanten ring vroeg Cash Warren in 2007 Jessica Alba ten huwelijk. Natuurlijk zei ze geen 'nee' tegen deze ring.

heidi ring
Dit koppel mag niet ontbreken in deze lijst! Spencer vroeg zijn Heidi ten huwelijk in het programma 'The Hills'. De ring is 'maar' €2.300 waard. Het is wel een beauty!

katy ring
Russell Brand ging met deze ring op z'n knieën om Katy Perry ten huwelijk te vragen. Deze ring is 5 karaat en is gemaakte van diamanten.

eva ring
Tony Parker verloofde zich met Eva Longoria in december 2006. Deze opvallende ring heeft een waarde van €115.000 en hij is vier karaat.

ashley ring
Ashlee Simpson en Pete Wentz maakten hun verloving bekend via zijn blog en een paar dagen later werd ze met deze ring gespot. De ring is 4 karaat en heeft een waarde van €76,000!
 

Welke ring is jouw favoriet?

Bron: popsugar.com