Winnen

Win: 1x Een Girlscene avond met Just Dance en een Wii! [afgelopen]

Zet alles maar aan de kant en ga helemaal los! Show je moves met Just Dance 4 op de Wii. Deze game is leuk voor iedereen; dans op tophits uit verschillende genres van pop tot rock. Leer nieuwe choreografie, doe je workout of nodig al je vrienden uit om te gaan Just Dancen. Lijkt dit jou wel wat? Lees dan snel verder want, je kunt een mega winpakket met onder andere Just Dance en een Wii winnen! 

De redactie testte Just Dance al voor jou en wij zijn sindsdien helemaal verslaafd aan! Competitief als we zijn hebben we het nog een paar keer geoefend omdat we steeds beter willen worden. We dansen een eind weg op de leukste hits en daarbij hebben we ook nog een workout gehad! 

Just Dance 4 heeft een crew mode, waarbij iedereen de kans krijgt om te schitteren op de choreografie van echte professionals. Daarnaast heb je ook 'just sweat': kies uit verschillende workouts en houd je prestaties bij! En wees niet bang dat je genoeg krijgt van de muziek, je kunt namelijk de nieuwste hits als Gangnam Style van Psy downloaden! 

Kortom: een super leuk spel waar je gegarandeerd urenlang plezier van hebt. 

Wil jij ook Just Dancen op de Wii? Dan heb je geluk, want wij geven 1x Just Dance weg met een Wii! 

Maar dat is nog niet alles! De gelukkige winnares wordt uitgenodigd op het Girlscene kantoor (Keizersgracht in Amsterdam) voor een echte Girlscene Girlsnight! Ze mag drie vriendinnen uitnodigen om de game te testen. Hiervan zullen wij een filmpje maken en we willen ook een kort interviewtje met jullie houden. Natuurlijk doen we dit onder het genot van iets lekkers ;-). Als de Girlsnight is afgelopen dan krijgt de winnares de Wii + Just Dance + drie games en een goodie mee naar huis. De vriendinnen komen ook niet voor niets, zij krijgen ook Just Dance + een leuke goodiebag! 

De video van de Girlsnight zal in een speciaal artikel op Girlscene verschijnen. 

dance

Wat moet je doen?
Log in en vul in onderstaand tekstvakje (NIET het reactievakje, maar het tekstvakje onder 'Meedoen') je volledige naam en adres (straat, huisnummer, postcode en woonplaats) en telefoonnummer in, als je voorkeur hebt voor een van de items kun je dit ook aangeven. De gegevens worden alleen gebruikt als je wint! 

Reageer (WEL in het reactievakje) op de volgende vraag: Op welk nummer wil jij graag Just Dancen en waarom?

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.

Succes meiden!

{@module=postContest id=”273″}