Lifestyle

Creëer je eigen digitale boekenkast!

Lezen is onze favoriete winterse bezigheid. Lekker op de bank met een hete kop thee dromen we helemaal weg in ons boek. Het liefst lezen we zoveel mogelijk boeken. Op Chicklit.nl lees je het laatste nieuws over boeken en films, maar vanaf nu kun je ook je eigen digitale boekenkast maken! Laat aan iedereen zien welke boeken in jouw boekenkast staan en schrijf er recensies over. 

Boekenwurmen opgelet! Chicklit.nl laat voortaan ook jou aan het woord. We gingen al naar de website voor het laatste nieuws op boekgebied, maar met een aantal nieuwe functies wordt de website nog leuker. Je moet natuurlijk wel ingelogd zijn om jouw eigen digitale boekenkast te maken.

Op elke boekpagina kun je (als je dus ingelogd bent) aangeven wat de status van het boek is. Heb je het boek al gelezen? Of staat het boek op je verlanglijstje? Die boeken komen te staan in jouw boekenkast. De boekenplankjes kun je vinden op jouw persoonlijke profielpagina. Zo kun je aan iedereen laten zien wat op jouw literatuurlijst staat!

boek

Nog leuker is dat je nu ook kunt laten zien wat je van een boek vond. Beoordeel een boek met 1 tot 5 hartjes of schrijf er zelfs een recensie over. Je kunt je eigen mening nu ook laten horen. 

boek

Een digitale boekenkast is niet alleen handig voor jezelf, maar je kunt ook zien wie jouw favoriete boeken ook op hun favorietenlijstje hebben staan. Zo kun je in contact komen met andere lezeressen en spieken op de boekenplankjes van andere mensen die een vergelijkbare boekensmaak hebben als jij. Een goede inspiratiebron voor het volgende boek dat je gaat lezen! 

Heb jij nog geen account op Chicklit.nl? Maak 'm hier aan. 
Heb je nog wat hulp nodig om je digitale boekenkast te maken? Kijk dan even hier

Ga jij ook een digitale boekenkast maken?