Fashion

Show je stijl in je shoplog!

Jeeej de nieuwe Girlscene is alweer een week online! Een nieuwe website betekent niet alleen een mooie lay-out, maar ook nieuwe features. Eentje daarvan is de shoplog. Hier kun je via Check My Fashion jouw eigen stijl showen! Je kunt items 'loven', setjes maken en je kunt aangeven dat je een item al hebt. 

shop

De shoplog kun je bovenin vinden op je profiel. Het aanmaken van jouw eigen shoplog is heel simpel. Klik erop en je komt vanzelf op een scherm. Het enige wat je hoeft te doen is een profiel aanmaken op Check My Fashion en klaar! Je kunt nu jouw lievelings sieraden, make-up, schoenen, kleding etc. aan je shoplog toevoegen. Nog een voordeel: je hoeft maar een keer in te loggen op Check My Fashion. Jouw account wordt automatisch gekoppeld aan je Girlscene account. Je hoeft dus niet elke keer weer je gegevens in te vullen! 

shop

Op je shoplog heb je een homepage, je loves, je haves, je finds en je zelfgemaakte setjes. Andere Girlscene members kunnen dit ook bekijken (mits anders ingesteld) en zij kunnen dus in een oogopslag zien wat jouw stijl is! Natuurlijk kun jij ook de shoplog van anderen bekijken, super leuk voor inspiratie. 

shop

Dit zijn de setjes die Danique laatst heeft gemaakt. Herken jij het rode Goosecraft jasje?

shop

De love, haves en finds van Danique. Voornamelijk loves ;-). Die staan allemaal op haar verlanglijstje voor kerst! 

Heel simpel dus! Ideaal om jouw eigen stijl te showen, inspiratie op te doen van andere shoplogs en voor jezelf bij te houden wat je leuk vindt. Maar pas op, je bent er zo uren zoet mee! 

Natuurlijk hebben DaniqueEmma en Quirine ook een shoplog. Klik op de naam om hun shoplogs te bekijken. 

Maak snel jouw eigen shoplog aan en verzamel jouw favoriete fashion items. 

Heb jij al een shoplog?