Lifestyle

OMG! Wat betekent zijn sms?!

Je bent met een leuke jongen aan het daten, maar je krijgt vage berichtjes van hem. Gelijk schakel je jouw vriendinnen in om uit te vogelen wat hij nou met dat sms'je bedoelt. Vind hij je nou leuk, of probeert hij juist duidelijk te maken dat hij niet gek op je is? Daar heb je nu ook een website voor. Upload zijn berichten en laat wildvreemden beoordelen of hij je leuk vindt of niet. 

Jongens lijken soms van een andere planeet te komen. Ze sturen cryptische sms'jes die wij meiden niet zo goed begrijpen. In het ene berichtje komt het over alsof hij jou leuk vindt, maar in het andere berichtje doet hij juist weer super kortaf. Wanhopig proberen wij zijn berichten met hulp van onze vriendinnen te ontcijferen wat hij nou bedoelt. Herkenbaar? Voor veel meiden wel, want er is nu een website waar jij zijn bericht kan uploaden om anderen te laten beoordelen wat hij ermee bedoelt en of hij jou leuk vindt. 

De bezoekers op HeTexted.com kunnen beoordelen of hij jou leuk vindt, hij jou niet leuk vindt of dat het nog niet helemaal duidelijk is. Daarnaast kunnen ze ook een bericht achter laten om hun opvatting van het sms'je te laten weten. 

Handig, of gaat dat toch een beetje te ver? Oordeel zelf…

text

sms
Dit meisje vraagt zich af deze jongen serieus is of niet. 1375 mensen denken van wel. 

sms

sms

Ai… dit meisje ontving wat pijnlijke sms'jes van een jongen. De meeste meiden denken dan ook dat hij haar niet leuk vindt. 

sms

sms
Oké, dit is dus zo'n sms'je die wij meiden niet zo goed begrijpen. De meeste mensen denken dat hij haar leuk vindt. 

Wat vind jij van HeTexted? Een goed initiatief of vind je het ver gaan?