Lifestyle

Goed voornemen: geen dure zorgverzekeraar meer!

Als je nog geen achttien bent, dan heb je er nog niet mee te maken. Boven die leeftijd betalen we er maandelijks een (groot) bedrag voor. We hebben het hier over de zorgverzekering. Niet het leukste onderwerp om mee bezig te zijn, maar wel heel belangrijk. In 2013 komen er weer een paar wijzigingen, en dit is dus het perfecte moment om te kijken of jij niet ergens anders voordeliger uit bent. Stap nu over en ontvang een waardebon t.w.v. € 25,-!

We zijn alweer bijna toe aan een nieuw jaar en dat betekent altijd dat er veranderingen komen. Ook op het gebied van zorgverzekeringen. Zo stijgt bijvoorbeeld het eigen risico naar 350 euro. Daarnaast zijn er waarschijnlijk ook een paar wijzigingen in jouw pakket. Het is dus een goed moment om te kijken of jij niet te veel betaalt voor jouw zorgverzekering. Je wilt natuurlijk niet maandelijks een te hoog bedrag van je rekening afschrijven of betalen voor zorg die je helemaal niet nodig hebt. Daar kun je veel leukere dingen van doen! 

zorg

Wil jij weten bij welke zorgverzekering je het goedkoopst uit bent? Independer is een website waar je dat kunt bekijken. Daarnaast kun je ook de veranderingen in 2013 bekijken. Wel zo handig!

Girlscene wil jou graag een handje helpen. Wij weten dat het niet het makkelijkste en het leukste onderwerp is ;-). Daarom zetten wij de Grote Zorgactie op. De meeste mensen vinden het een best grote stap om van zorgverzekering te wisselen en om jou aan te moedigen krijg je bij de overstap een waardebon naar keuze!

Kies voor een goedkopere zorgverzekering en kies jouw gratis waardebon t.w.v. 25 euro bij Blokker, Hema, iTunes of een bioscoopbon! Dat kun je doen op deze link. Laten we ons voornemen om niet meer te veel te betalen in 2013! 

zorg

Ga jij ook overstappen naar een goedkopere zorgverzekeraar?

Bron beeld: weheartit