Lifestyle

Crea Bea’s ontdekt: Hester

Als wij even op mogen scheppen, wij hebben dus de meeste creatieve lezers ooit. Als je de vorige edities van "Crea Bea's ontdekt" gelezen hebt, zul je het vast met ons eens zijn. Vandaag delen we graag de prachtige tekeningen en collages die onze 17-jarige lezeres Hester ons gestuurd heeft. Wij zijn heel erg onder de indruk en stiekem een klein beetje jaloers op haar talent. Kijk maar mee!

 

Hester is zeventien jaar, is dol op mode en is graag creatief bezig.

Op haar blog www.hezzies.nl maakt ze al een tijdje verschillende collages en tekeningen. Hester: "Het idee kwam eigenlijk als vanzelf. Ik begon met modepoppetjes te tekenen en het ontwerpen van kleding vind ik ook geweldig."

"Ik gebruik veel tijdschriften waar ik kledingstukken uit haal en die stijl met andere kleding tot een outfit. Het idee van mijn modepoppetjes is dat ze eigenlijk vrij simpel getekend zijn, dit vind ik juist leuk, omdat de kleding op deze manier beter uitkomt."

"Voor het boek 100% Mila van Niki Smit heb ik twee tekeningen gemaakt. Mijn inspiratie komt overal vandaan, maar voornamelijk uit tijdschriften, fashionblogs, kunst en fotografie."

"Later wil ik graag naar de modeacademie. Ik hoop naar het AMFI te gaan en iets richting styling, ontwerpen en illustreren te doen." 

Wat vinden jullie van de tekeningen en collages van Hester?

Zou jij ook graag een keer in onze rubriek Crea Bea's ontdekt verschijnen? Stuur dan jouw "kunstwerkjes" en een klein stukje over jezelf en wat je precies doet naar info@girlscene.nl